IMPRESSZUM


MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

Meselovagok - 1. A VILÁGKÍGYÓK LEGENDÁJA (További regények)

Kattints ide a nagyításért! Meselovagok - 1. A VILÁGKÍGYÓK LEGENDÁJA

Kategória: További regények

Ár: 2400 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 10475

Hinda Vichi

A fantázia varázslatos világába kalauzolunk most téged. Egy különös, csodálatos világba, amelynek neve Mesebirodalom. Annek a világnak a lakói a meselények, akik hasonlóak az emberekhez, vannak közöttük jók és gonoszok, itt is van háború, öröm és szenvedés. Ennek a birodalomnak a teremtményei azonban egy dologban különböznek az emberektől: nincs saját fantáziájuk, ezért nem tudnak meséket kitalálni. És azért sem, mert a mesék belőlük és az ő világukból születnek, ők maguk a hősei. A legtöbb meselény csodálja az embereket fantáziájukért, de néhányan féltékenyek rájuk és a fantázia elpusztítására törekednek. Ezek vezetője Ragdan, a sötét mágus, legfőbb szolgái pedig az Ánylidércek, akik hideg érintésükkel elszívják az emberek szép gondolatait, hideg, érzéketlen, torz lénnyé változtatva őket, akik csak gonosz dolgok kitalálására képesek.

A szép álmok és mesék mesterei a Gombamanók. Róluk az a legenda járja, hogy valaha Embervilágban születtek, de már az ősidőkben Mesebirodalomba költöztek, hogy őrizzék határait az Árnylidércek ellen. Ezt támasztja alá, hogy a többi meselénnyel ellentétben nekik van fantáziájuk a gonosz teremtmények ellen. A legtöbb mesét ők küldik Mesebirodalomból Embervilágba. Éjaszaka gyönyörű dalokat énekelnek a gyerekek fülébe, akik felébredve jobb emberré válnak. Legfőbb segítőik a Meselovagok. ők gyerekek, akiket arra választottak ki, hogy Ragdannal és szolgáival szembe tudjanak szállni, és a rémálmok terjedését megállítsák. Vezetőjük Hinda kapitány, Mesebirodalom legmagasabb rangú lovagja, akit az egész birodalomban tisztelnek bátorságáért és leleményességéért.

Ebben a könyvben Hinda kapitány és lovagjai a Világkígyók legendáját kutatva útnak indulnak, hogy megtalálják Mohanal varázskönyvét, amely Mesebirodalom kapujának varázsigéjét őrzi. Sietniük kell, mert Ragdan is keresi a könyvet, és ha ő találja meg hamarabb, lezárja a kaput a Gombamanók előtt, és ettől kezdve Embervilágba csak a rémálmok juthatnak át.

256 oldal
Keménykötés

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

» Tovább

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

» Tovább