IMPRESSZUM


MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

ARMAGEDDON (Armageddon)

Kattints ide a nagyításért! ARMAGEDDON

Kategória: Armageddon

Ár: 2990 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 117

Armageddon szerepjáték alapkönyv

FIGYELMEZTETÉS!
A könyv az élenjáró magyar ipar terméke, s mint ilyen, a lapozgatás ősi ellensége, értsd: sűrű használat esetén ragasztás mentén szétesik. Minden példány. Sajnos. Csak akkor vedd meg, ha ettől nem kapsz infarktust.


Az Armageddon szerepjáték egy olyan világban játszódik, ahol a cégek az urak, az emberek pedig megpróbálják túléni a borzalmakat. Az utcákat bandák uralják mindenhol, ahol nem járőröznek a cégek katonai, rendőri alakulatai. Mindez a Marson, ami csak erősíti a világ végítélet-érzését. És ha ez még nem lenne elég, a földet megtámadták az idegenek, akik ellen a védekezés szinte lehetetlen. De még ebben a sötét világban is lehet találni embereket, akik felveszik a harcot, akik vállaják a sorsukat ... harcolnak az életükért, a békéjükért és sokszor ... mások pénzéért...

`Rádiókapcsolataink az anyabolygóval eddig tisztázatlan okokból két órával ezelőtt megszűntek. Szakértőink szerint nem bizonyított, hogy ez bármilyen összefüggésben lenne a az egyidejűleg észlelt hat üstökös megjelenésével.
A marsi kolonizációban résztvevő Társaságok a további eredményekig hírzárlatot rendelnek el az általános pánik kitörésének elkerülése miatt.`

~ Edward H. Ortanov, a Cryo Társaság kolonizációs alelnökének bejelentése a Mars valamennyi települése vezetőjének.
[2091. december 18. 23:09]

Eljöttek a Föld végnapjai: a környezetszennyezés tönkretette a tengereket, az üvegházhatás sivataggá változtatta a termőföldeket, a természeti erőforrások kimerültek, nyomor és erőszak tombolt mindenfelé. A technika eközben hihetetlen eredményeket ért el, s a Földet uraló nemzetközi óriáscégek - a bolygó kezdődő kimerülésére való tekintettel - megkezdték a Mars bolygó földiesítését. Megszülettek az első kis kolóniák, melyek lassan a földihez hasonló nagyvárosokká fejlődtek: beindult az élet az új bolygón. Aztán a Föld egyszer csak elhallgatott.

Az Armageddon 2092 - Mars szerepjáték a nem túl távoli jövő kegyetlen világába vezet, híven követve az egyre népszerűbb kiberpunk műfaj hagyományait. A rendszer segítségével a játékosok maguk is beléphetnek a marsi metropoliszok antiutópisztikus világába, s részt vehetnek az utcai harcokban, az óriáscégek intrikáiban, a Mars felfedezésében, miközben maguk is kíváncsian találgathatják: mi történt vajon a földi emberekkel, s magával a Föld bolygóval?

A kötet többek között a következőket kínálja:
* pontos ismertető a szerepjáték lényegéről
* egyszerű, mégis valósághű alaprendszer, mely csak hagyományos (hatoldalú) dobókockát alkalmaz
* teljesen szabad, kötöttségek nélküli karakteralkotás
* a felszerelések, berendezések és az egyedülálló kibertechnika ismertetése
* szabályok a virtuális valóságon (VR) alapuló hatalmas számítógéprendszer, a Hálózat kezelésére
* a marsi kolóniarendszer részletes leírásaszabályok a virtuális valóságon (VR) alapuló hatalmas számítógéprendszer, a Hálózat kezelésére

Az Armageddon 2092 - Mars szerepjáték komplikált környezetével és különleges hangulatával a megjelenített jövőbeli világ jellege miatt csak 14 éven felüli játékosoknak ajánlott.

A játékhoz 6 oldalú dobókockákra van szükség.

160 oldal

Kosárba tesz


Értékelés: 4.5

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

» Tovább

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

» Tovább