IMPRESSZUM


MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

KÖZÉPFÖLDE KINCSEI (Középfölde (MERP))

Kattints ide a nagyításért! KÖZÉPFÖLDE KINCSEI

Kategória: Középfölde (MERP)

Ár: 2990 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 1287

Középfölde szerepjáték kiegészítő

`Elendil kardját a tünde-kovácsok újrakovácsolták, a pengét hét csillaggal díszítették a félhold és a kelő nap között, s köréje rúnákat róttak; mert Arathorn fia Aragorn hadba készül a fölkelt Mordor ellen. A kard fénylett, ahogy elkészült, a nap izzott benne vörösen, a hold fénylett hidegen, s az éle kemény volt és metsző. És Aragorn új nevet adott neki, Andúrilnak, Nyugat Lángjának nevezte el.`
~ A Gyűrű Szövetsége (Göncz Árpád fordítása)

A Középfölde kincsei Tolkien világának leghíresebb relikviáit mutatja be, köztük Aragorn kardját, az Andúrilt, az elsüllyedt Númenorról megmenekített palantírokat, és Szauron Egy Gyűrűjét. A leírásokat számos illusztráció teszi színesebbé. A könyv minden tárgyról részletes adatokat tartalmaz a Középfölde Szerepjáték (MERP) és a Szerepmester játékrendszerekhez.

Ha Bilbóhoz hasonlóan Te is érezted `a kézzel és furfanggal és varázslattal készült dolgokban rejlő szépséget,` akkor a Középfölde kincseinek ott a helye a könyvespolcodon és a játékasztalodon. Engedd, hogy a `Tuk-örökség` felébredjen a lelked mélyén, és hagyd, hogy a képzeletbeli éned `felkerekedjék, és lássa a nagy hegyeket, hallja a fenyők és a vízesések zúgását, és kardot viseljen sétapálca helyett.`
~ A babó (Szobotka Tibor fordítása)

A Középfölde kincsei tartalma:

Kincsek - mindenféle tárgy, a Narsil csonkjától a tündék Három Gyűrűjén át a Fullánkig, Bilbó legendás kardjáig. Fegyverek, páncélok, ruházat és felszerelési tárgyak, drágakövek, ékszerek, hangszerek, gyűrűk, szerszámok és csapdák - semmi sem maradt ki. Mindegyik tárgyról egy rövid leírást találsz, melyet a mágikus képességek felsorolása követ a MERP és a Szerepmester rendszerekhez igazodva.

Mesterek - minden faj kedvelt munkamódszerei, kitérve a szent ainuk olyan műveire, mint az Illuin és az Ormal, a Két Lámpás, de megemlítve a legalázatosabb ork készítményeit is.

Anyagok - a mesterek köveket, fákat és fémeket használtak a műveik megalkotásához. Felsorolunk mindent az eldák kovácsolta drágakövektől a dúnadánok termesztette gyógyfüvekig, a ritka ithildin ötvözettől (amelyből Mória Nyugati Kapujának rúnáit készítették) az aranyló mallornfákig Lórien erdejében.

174 oldal

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

» Tovább

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

» Tovább