IMPRESSZUM


MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

Mysterious Universe - KATEDRÁLIS ŐRZŐI, A (Mysterious Universe)

Kattints ide a nagyításért! Mysterious Universe - KATEDRÁLIS ŐRZŐI, A

Kategória: Mysterious Universe

Ár: 2790 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 14395

Mysterious Universe

Újra kinyitja a harmadik évezred végéhez elvezető kapuját a Mysterious Universe világa. A Katedrális őrzői kötetben három kisregény és három hosszabb lélegzetvételű novella található, időrendben, az írások a 22. század végétől egészen a 30. századig ragadnak el bennünket. A történetek újak, a hangulat azonban a régi: hihetetlen fegyverek és találmányok, őrült kalandok, lehetetlen küldetések várnak bennünket a könyv oldalain.

F. Tóth Benedek: Nélküled a jövő
Az ismert újságíró-szerkesztő novellája a következő század elejére visz el bennünket. Egy modern, már-már horrorba hajló múzeumlátogatás történetét ismerjük meg - Budapesten.

I. M. Brod: Kismadár arankalickában
Ross Quinlan, a kemény öklű és kemény fejű, 23. századi magánhekus ismét színre lép. Véletlenül belebotlik valakibe, akiből aztán áldozat lesz, Quinlan azonban a baljós jelzések ellenére sem lép ki az ügyből.

Leonard Stansky: Finomhangolás
Misztikum és tudomány. Politikai akarat és szerelem. Tudósok és intervenciósok... A Novus Ordo Seclorum korában semmi sem egyszerű... Egy korszakalkotó találmány sorsa a legkevésbé.

S. L. Cornelius: Mentsd meg Hitlert!
Miért kellene megmenteni a világ egyik legelvetemültebb emberét? Hát mert a Katedrális Bíborosa azt mondta. Az okok kiderítése nem az intervenciósok vagy a résztvevők dolga - csak a parancs végrehajtása.

Dave Howard: Hősök végzete
Képregénynovella - mondhatnánk, ha van ilyen egyáltalán. Dave Howard egyedi stílusban meséli el a Démoncsászár korabeli Rosanon egy bosszúálló hős történetét...

Anthony Sheenard: A Katedrális Őrzői
York Ketchikan és Jacques de Molay egy kis kitérőt tesz egy galaxis pereméhez közeli bolygóra. Történetesen a bolygót éppen megszállni készül egy 192 milliós midioni hadsereg. Ez pedig nagyon nem tetszik Yorknak...

Ha valaki eddig nem volt járatos a Mysterious Universe világában, kezdheti ezzel a kötettel. Aki pedig már olvasott MY regényt, annak nem kell külön bemutatni ezt a határtalan, mágikus univerzumot.

381 oldal
Keménykötés

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

» Tovább

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

» Tovább