IMPRESSZUM


MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

Az Idő Kereke - 05. MENNYEI TŰZ I-II. (Robert Jordan)

Kattints ide a nagyításért! Az Idő Kereke - 05. MENNYEI TŰZ I-II.

Kategória: Robert Jordan

Ár: 3996 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 1443

Robert Jordan

Az Idő Kereke forog, jönnek-mennek a korok. Emlékeket hagynak maguk után, melyek lassan legendává halványulnak, majd mítosszá. Végül a mítoszt is rég elfelejtik, mielőtt a kor, melyből eredt, visszatérne.

Rand el'Thor, az Újjászületett Sárkány bebizonyította az aleleknek, hogy ő Az, Aki a Napkeltével Érkezik. A shaido törzs azonban fellázad ellene, kezdetét veszi a testvérháború. Miközben Rand, terveit félredobva, a shaidók után veti magát, a nyugati világ az újabb Alel háborúra készül. A Kitaszítottak kezdik belátni, hogy csak összefogva pusztithatják el a Sárkányt. Rand életveszélyes játékra kényszerül, olyan valakit választ tanítómesteréül, aki ezerszer is megérdemelte a halált. Mat meghal és újjászületik Egwene az aiel Tudós Asszonyoktól igyekszik elsajátítani az álomjárás tudományát. Elayne és Nyaneve titkos rakományukkal úton vannak egy bizonytalan cél felé. Útközben méregkeverőkkel, a Fehér Torony kémeivel és egy önmaga ellenállhatatlan voltáról szentül meggyőződött cirkuszigazgatóval is meggyűlik a bajuk. Árnykopók és öröktűz, kegyetlen szörnyetegek és rettenetes csaták jelzik a Sárkány visszatérését. Amerre jár, pusztulnak a birodalmak, tombol a halál. És a pokoli forróságban lángol a mennybolt is...
*
Cairhien ostromakor elszabadul a pokol. Alelek, teariak, katonák és martalócok százezrei gyilkolják egymást. Miközben Rand al Thor, az újjászületett Sárkány kétségbeesetten küzd azért, hogy lerövidítse a vérontást, lecsap rá az egyik Kitaszított. A Sárkányfalon inneni országokban tovább dúl a polgárháború, de már akadnak olyan erők is, akik az Utolsó Csatára készülnek. A lázadó aes sedaiok Logaint és Andor egykori hadurát állítják csatasorba, míg a fehérköpenyek egy újabb birodalom bekebelezésére készülnek. Mat jó úton halad, hogy a korszak legnagyobb hadvezére váljon belőle. Ez persze cseppet sem tetszik a nőcsábász, játékos kedvű ifjúnak. Legszívesebben menekülne Rand közeléből, de nem bírja elkerülni, hogy hős legyen belőle. Nynaeve-nak pedig megadatik, hogy újra szembeszálljon Moghediennel. Ebben a családban senki sem ad kegyelmet. És a pokoli forróságban tovább lángol a mennyek boltozata.

Robert Jordan az Idő Kereke sorozatban egy tolkieni igényességgel kidolgozott világot teremtett meg, és ehhez méltó a cselekmény szövése is. A regényfolyam a `high fantasy` stílus nagyszerű darabja, megunhatatlan olvasmány, mely a műfaj legjobb hagyományait követi.

Eredeti cím: The Fires of Heaven

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

» Tovább

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

» Tovább