IMPRESSZUM


MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

Joe Pitt Vámpírkrónikák - 1. FÉLHOLTAK (Egyéb dark fantasy szerzők)

Kattints ide a nagyításért! Joe Pitt Vámpírkrónikák - 1. FÉLHOLTAK

Kategória: Egyéb dark fantasy szerzők

Ár: 2999 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 15443

Charlie Huston

Éjjel bújnak elő rejtekükről.
Vérrel táplálkoznak, a mi vérünkkel.
Joe Pitt vadászik rájuk, pedig ő is egy közülük.

Manhattan szigetét vámpírklánok uralják. Joe erősebb és gyorsabb nálunk, alig akad nála durvább gyilkológép. Az éjszakáit mégis kénytelen azzal tölteni, hogy szomját embervérrel oltsa. A városban egyedül ő nem hajlandó szövetségre lépni a holtak manhattani alvilágát irányító klánokkal. Első megbízatása egy milliárdos házaspár elveszett lányát felkutatni, miközben a Koalíció és a lány befolyásos szülei a sarkában lihegnek, anarchista vámpírok üldözik, és egy beteges szekta vezetője is a fejét akarja. Mielőtt felkel a nap, Joe-nak meg kell találnia a lányt, el kell tennie láb alól egy szökött zombit, vagy ő kerül karóvégre.

Charlie Huston sorra vérfürdőt rendez világszerte népszerű sorozatában, megidézi a film noir világát, sikeréről megannyi fanzine tanúskodik, miközben Joe Pitt alakjában megteremti a 21. század legvéreskezűbb nyomozóját.

*

Charlie Huston igazi dark fantasy művében Manhattan szigetét nem trendi amerikaiak, hanem vérszopók lakják, ám a tempót közöttük mégis a regény sorozatgyilkos-detektív főhőse, Joe diktálja, aki még náluk is brutálisabb, rafináltabb, gyorsabb, sőt kegyetlenebb is. Nem csoda, hogy a helyet uraló klánok igyekeznek jóban lenni vele. Egy nap (anti)hősünk megbízást kap egy dúsgazdag házaspártól, akiknek a lánygyermeke szerencsétlen módon pont a vámpírok uralta kerületekben tűnt el. Joe-nak egyetlen éjszakája van, hogy felkutassa őt, lerázza az életére pályázó vámpírhordákat, likvidáljon egy szökevény zombit. Másnak valószínűleg semmi esélye nem lenne, ám Joe-t kemény fából faragták. Nagyon is keményből...

Eredeti cím: Already Dead

392 oldal

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

» Tovább

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

» Tovább