IMPRESSZUM


MTG - RETURN TO RAVNICA Booster Pack

MTG - RETURN TO RAVNICA Booster Pack

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

Démonháború legendája - 1. A RETTEGÉS LÉGIÓJA (Raymond E. Feist)

Kattints ide a nagyításért! Démonháború legendája - 1. A RETTEGÉS LÉGIÓJA

Kategória: Raymond E. Feist

Ár: 2990 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 15567

R. E. Feist

A régóta várt, új sorozat a fantasy nagymesterétől

A tündék elveszett rokonai, a taredhelek, vagyis a `csillagok népe` a világegyetem túlsó végéről érkeznek Midkemiára. Jelenlegi bolygójukon mindent elemésztő démonhorda szorongatja őket, és egykori hatalmas birodalmukból csak maroknyi túlélő maradt. Taredhel legendák mesélnek az ősi világról, ahonnan minden tünde származik. Ezt a helyet egyszerűen Otthonnak hívták, s holléte az idő homályába veszett. Most azonban úgy vélik, Otthon Midkemiával azonos, ezért eljönnek, hogy visszaköveteljék.

A kegyetlen és gőgös taredhelek nem hagyják, hogy bármi terveik útjába álljon. Pug és a Tanács azonban hamar ráébred, hogy nem feltétlenül a tündék jelentik a legnagyob fenyegetést, hanem az őket üldöző démonhorda. S közben Pug feje felett ott lebeg a prófécia: végig kell néznie, hogy mindenki, akit szeret, előtte hal meg...

A Démonháború legendájának első részében új szereplőkkel ismerkedhetünk meg Midkemia világából, de természetesen felbukkannak a régi ismerősök is, Pug, Miranda, Caleb és Magnus, vagy akár James Dasher Jamison. Az izgalmas történetben a Midkemiát ismét veszélyezteti egy démoninvázió lehetősége, és a tündék szétszóródott népének újabb ága tűnik elő a világok sokaságából.

A szerzőről:
Raymond E. Feist Dél-Kaliforniában született és nevelkedett. San Diegóban tanult az egyetemen, ahol kitüntetéssel vizsgázott híradástechnikából. A bestseller, kritikusok által is elismert résháború legenda (Mágus, Ezüsttövis és Sethanon alkonya), továbbá a Vérbeli Herceg, a Tündérmese és A király kalóza című könyvek szerzője. Janny Wurtsszal közösen írta A birodalom lánya, A birodalom szolgája és A birodalom úrnője című könyveket. Feist a kaliforniai Rancho Santa Fében él ugyancsak regényíró feleségével, Kathlyn Starbuckkal és lányával, Jessica Michele-lel.

Eredeti cím: Rides a Dread Legion

331 oldal

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - GUILDMASTERS' GUIDE TO RAVNICA

D&D 5th Ed. - GUILDMASTERS' GUIDE TO RAVNICA

» Tovább

D&D Nolzur’s Marvelous Minis - Young Blue Dragon (1)

D&D Nolzur’s Marvelous Minis - Young Blue Dragon (1)

» Tovább