IMPRESSZUM


MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

VADÁSZ ÉS PRÉDA 1-6 (Egyéb World of Darkness)

Kattints ide a nagyításért! VADÁSZ ÉS PRÉDA 1-6

Kategória: Egyéb World of Darkness

Ár: 14350 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 17374

Eredeti ár: 17.940 Ft

A VÁMPÍR
Carl Bowen

ÖRÖK ÉJSZAKÁK FOGLYAI
Mennyit ér egy vámpír léte az örök éjszaka sötétjében dühöngő háborúban? Ezt a kérdést Michael Luthernek is fel kell tennie szeretett gyermeke halála után. Mi értelme a harcnak, ha a végén úgyis megfosztanak a szeretteidtől? Miért kellene engedelmeskedned a Hagyományoknak, ha a hatalommal felruházott vámpírokat úgysem érdekli, mi történik veled? Mi értelme az örök létezésnek, ha meghal benned az, ami még emberré tehetett? Michael nyomozni kezd, egyre jobban belegabalyodik a Gyermeke halálát okozó árulás és hazugságok hálójába, de végül választ kap ezekre a kérdésekre. És rá kell jönnie, hogy a halál utáni élet legerősebb szenvedélye, a bosszúvágy...
Eredeti cím: Predator & Prey: Vampire
272 oldal

A BÍRÓ
Gherbod Fleming

KI ÍTÉLKEZHET?
Douglas Sands, a középkorú menedzser élete veszteségekkel és csalódásokkal teli. Jó állása, szép otthona van, semmire nem vágyik... kivéve talán arra, hogy minden másképp legyen, vagy legalábbis úgy, mint néhány évvel ezelőtt. Mielőtt a fia meghalt volna. Mielőtt ő és a felesége elvesztették volna a rajongásukat egymás iránt. Mielőtt egy munkatárs holtteste előkerült volna.Sands azon vette észre magát, hogy sokkal jobban vágyódik a múlt után, mint mielőtt elkezdett volna látni és hallani olyan dolgokat, amelyek nem illettek az általa ismert világba. Szörnyek lappangtak az árnyak közt, vágyakozva a számára legértékesebb értékekre. De mielőtt ráeszmélt volna a Sötétség Világának igazságaira, Douglas Sands rákényszerült, hogy elfogadja azokat a túl emberi hibákat, melyeket régebben elkövetett. Segíteni nem tudott, de elgondolkozott azon, hogy lehet-e jó bírája a felfedezett természetfeletti erőknek.
Eredeti cím: Predator & Prey: Judge
230 oldal

A VÉRFARKAS
Gherbod Fleming

HA KÉT VILÁG TALÁLKOZIK...
Fertőzés rágja a földet. A patak vize feketéllik a romlástól. Fekete Rondálra, a tiltott nász gyümölcsére emberek és garouk egyaránt megvetéssel néznek. Azonban hiába szólítják a szellemeket, senki nem válaszol, mivel a keveréket - származása ellenére - különleges feladat elvégzésére szemelték ki. Kaitlin elmenekül a városból, a vadon magányát választotta, hogy megszabaduljon az utcákat uraló élőhalott szörnyetegektől. Azonban a magánnyal bénító erejű magányosság jár együtt, és mielőtt még megbékélne a természetfeletti lényekkel, melyek láthatóan minden erejükkel azon vannak, hogy visszarángassák saját világukba, még újra meg kell találnia helyét az emberi közösségben. Talán az útjába akadó titokzatos, erőszakos idegen segítségére lesz, hogy megőrizze egyensúlyát a két világ közötti szakadék felett. Vagy talán lelöki a mélybe?
Eredeti cím: Predator & Prey: Werewolf
189 oldal

AZ ÍTÉLETHOZÓ
Gherbod Fleming

NINCS MENEKVÉS
Élőholt szörnyek kóborolnak a városok utcáin, elrejtőzve a világ szeme elől. Az a néhány ember, aki tisztában van a veszéllyel, szélmalomharcot folytat. Douglas Sands látta, hogyan halnak meg vadásztársai. A szörnyetegek és a törvénye elől menekülve három másik túlélővel együtt a városon kívül lel menedékre - ám felfedezi, hogy a vadonnak is megvannak a maga titokzatos rémei. Kaitlin Stinnet is látja a szörnyek valódi alakját. De vajon a vérszomjas, őrjöngő lények mennyiben különböznek az emberektől, akiket ismer? Van-e arany középút, vagy minden válasz fehér és fekete, amit csak vérrel lehet megerősíteni?
Eredeti cím: Predator & Prey: Jury
214 oldal

A MÁGUS
Carl Bowen

A TUDATLANSÁG VALÓBAN BOLDOGÍT?
Adrian Cross akaratlanul is hátráltatja a Technokrácia grandiózus terveit, melyek biztosítanák számukra a világ feletti uralmát. Legújabb programjuk hatalmas áldozatot követel Adriántól, akinek bevonásának körülményeit gondosan előre megtervezték. Mégis kudarcot vallanak. A terveikben támadt kis rés talán lehetőséget ad a szabad akarat érvényesítésére, melyet Adrian és a többi ember lassan elveszítenek. Adrian két egymástól homlokegyenest különböző ismeretlen segítségével, akik mindketten mást kívánnak tőle, felfedező utat tesz a Sötétség Világának valódi belső működésébe. Amint egyre többet tud meg, felmerül benne, hogy talán nagyobb biztonságban volt, amikor még tudatlan volt.
Eredeti cím: Predator & Prey: Mage
262 oldal

A HÓHÉR
Nincs visszaút.
Douglas Sands szeretné visszakapni a régi életét, megmenteni széteső házasságát. Úgy akar végigmenni az utcán, hogy ne kelljen tudomást vennie arról, hogy a járókelők egy része nem ember. El akarja felejteni halott fia kísértetét, aki éjjelente szólongatja. Túl sokat kér? Úgy tűnik, igen. Julia és Nathan is látják a szörnyeket. A vadászok életét választották - mely szánalmasan rövidnek ígérkezik. Julia nem hajlandó feladni, amíg meg nem találja a fiát. Nathan értelmet akar adni barátai feláldozott életének.
Eredeti cím: Predator & Prey: Executioner
224 oldal

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

» Tovább

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

» Tovább