IMPRESSZUM


MTG - RETURN TO RAVNICA Booster Pack

MTG - RETURN TO RAVNICA Booster Pack

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

Star Trek - Voyager - SZÖKÉS, A (klubkiadvány) (Star Trek)

Kattints ide a nagyításért! Star Trek - Voyager - SZÖKÉS, A (klubkiadvány)

Kategória: Star Trek

Ár: 3740 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 17585

Diane Carey

A Delta Kvadránsba került Voyager csillaghajó kezd kifogyni a készletekből, a térhajtómű pedig napok óta nem használható. Janeway kapitány felderítőket küld a közeli, elhagyatott Alcawell bolygóra, ahol üres űrhajók ezreit találják. Amikor megpróbálják átvizsgálni az egyiket, véletlenül több százezer évvel kerülnek vissza a múltba. Kiderül, az Alcawell őslakói képesek az időutazásra, és hogy szigorú szabályok szerint használják ezt a technológiát. A felderítők a véletlen időutazással azonban megszegték ezt a törvényt, amelynek büntetése: halál.

Eközben a Voyager legénysége rátalál egy idegenre, aki talán segítségükre lehet, hogy megtalálják a bolygón nyom nélkül eltűnt társaikat. De vajon sikerül-e megmenteniük a múltban rekedteket, mielőtt túl késő lenne?

Minden idők legnépszerűbb űrkalandja, a Star Trek történetének közel fél évszázada alatt nézők generációit hódította meg. Régebb óta fut, mint bármely más tv sorozat, vagy akár bármelyik mozifilm széria. A Voyager a Star Trek univerzum negyedik sorozata, melyet 1995. és 2001. közt forgattak. A XXIV. században játszódik, nem sokkal a Next Generation után, a Deep Space 9 részeivel párhuzamosan. Ez a könyv nem a tv széria valamelyik epizódját dolgozza fel, hanem a Voyager kalandjainak egy eddig ismeretlen fejezetét mutatja be.

Eredeti cím: Star Trek - Voyager: The Escape

260 oldal

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - GUILDMASTERS' GUIDE TO RAVNICA

D&D 5th Ed. - GUILDMASTERS' GUIDE TO RAVNICA

» Tovább

FANTASY WORLD CREATOR

FANTASY WORLD CREATOR

» Tovább