IMPRESSZUM

HATALOM KÁRTYÁI ALFA PAKLI - TŰZMÁGIA

HATALOM KÁRTYÁI ALFA PAKLI - TŰZMÁGIA

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10-18h Sz: 10-13h

logo

Gaiman, Neil - AMERIKAI ISTENEK (2. kiadás) (További regények)

Kattints ide a nagyításért! Gaiman, Neil - AMERIKAI ISTENEK (2. kiadás)

Kategória: További regények

Ár: 3980 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 17610

Hugo-, Locus- és Bram Stoker- és Nebula-díj!

Árnyék három évet töltött börtönben, közben mindvégig csak azt a pillanatot várta, amikor végre hazatérhet szeretett feleségéhez, hogy együtt új életet kezdjenek. De mielőtt találkozhatnának, szabadulása előtt néhány nappal a felesége autóbaleset áldozata lesz. Árnyék élete romokban hever, és ekkor a sors egy különös idegennel hozza össze, aki Szerda néven mutatkozik be, és furcsa módon sokkal többet tud róla, mint ő saját magáról. Szerda munkát ajánl neki, és miközben az események egyre váratlanabb fordulatokat vesznek, Árnyék kénytelen lesz megtanulni, hogy a múlt sohasem hal meg igazából. Mindenkinek, még az ő szeretett Laurájának is voltak titkai, és az álmok, mesék, legendák sokkal valóságosabbak, mint azt korábban gondolta volna. Árnyék számára egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a mindennapi élet nyugodt felszíne alatt különös vihar tombol. Egy háború, amelynek tétje nem más, mint Amerika lelke. Egy háború, amelynek Árnyék hirtelen a kellős közepén találja magát.

A Hugo-, Nebula-, Bram Stoker és Locus-díjas, világszerte elsöprő sikerű regényt most a könyv megjelenésének tizedik évfordulójára kibővített változatban vehetik kezükbe a magyar olvasók.

Az Amerikai istenek oldalain rettegés és nemesszívűség, varázslat és áldozat, bölcsesség és rejtély, megtört szívek és mély érzések forgataga bontakozik ki a mesteri meseszövésből.
~ Peter Straub

Eredeti, lebilincselő és minden ízében újszerű - bizarr és szürreális utazás keresztül az Egyesült Államokon, ahol az út menti látnivalóknál csak maguk az utazók különösebbek.
~ George R.R. Martin

Neil Gaiman egyedülálló látásmóddal és kimeríthetetlen képzelőerővel megáldott író. Eddig csak az angol irodalom gyöngyszeme volt, mától az amerikai irodalom ékszere is egyben.
~ William Gibson

A regény 2002-ben Hugo-, Locus- és Bram Stoker-díjat nyert, több fórumon az év könyvének választották, valamint jelölték a World Fantasy-díjra is.

Eredeti cím: American Gods

656 oldal

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - TALES FROM THE YAWNING PORTAL

D&D 5th Ed. - TALES FROM THE YAWNING PORTAL

» Tovább

FEDŐNEVEK (2-8)

FEDŐNEVEK (2-8)

» Tovább