IMPRESSZUM


MTG - RETURN TO RAVNICA Booster Pack

MTG - RETURN TO RAVNICA Booster Pack

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

GYŰRŰK URA, A TRILÓGIA - 3 DVD (Film, DVD)

Kattints ide a nagyításért! GYŰRŰK URA, A TRILÓGIA - 3 DVD

Kategória: Film, DVD

Ár: 4990 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 17795

Amerikai fantasyfilm 2001-2002-2003

Eredeti ár: 14.970 Ft

A GYŰRŰ SZÖVETSÉGE
A békés hobbit, Zsákos Frodó rettenetes veszélyekkel teli útra indul, hogy a Szövetség hőseinek segítségével a Végzet Hegyére vigye és ott megsemmisítse az Egy Gyűrűt, nehogy a pusztító erejű ékszer Szauron, a sötét úr birtokába kerüljön. Ez a hihetetlen utazás Peter Jackson rendező és társ-forgatókönyvíró monumentális, a fantasyfilm műfaját forradalmasító trilógiájának első részében veszi kezdetét. A lenyűgöző alkotás, amely bevezet a J.R.R. Tolkien által megálmodott Középfölde világába, 4 Oscar-díjat nyert, és összesen 13 jelölést kapott, köztük a legjobb film kategóriájában is.

A KÉT TORONY
Frodó és Samu kénytelen Gollam segítségét igénybe venni, ha el akarnak jutni Mordorba. De megbízhatnak-e valakiben, akit ennyire megrontott a gyűrű? És megbízhat-e magában Frodó, aki érzi, hogy ő is egyre inkább a gyűrű hatalma alá kerül? Közben a rá váró uralkodói feladathoz mind jobban felnövő Aragorn egybegyűjti a Szövetség életben maradt tagjait az elkerülhetetlen összecsapásokra.
Peter Jackson csodálatos második részt készített, amely 2 Oscar-díjat nyert, és összesen hat jelölést szerzett, többek között a legjobb film kategóriájában. Az utazás folytatódik. A látvány ezúttal is lélegzetelállító, az izgalom határtalan.

A KIRÁLY VISSZATÉR
Itt az idő. Itt az idő, hogy Frodó helytálljon Gollam ármánykodásai, a hatalmas Banyapók félelmetes támadása és a elpusztíthatatlannak tűnő gyűrű nyomasztó terhe ellenére is. Itt az idő, hogy Aragorn felvegye ősei kardját, és elfogadja az uralkodói sorsot. És itt az idő, hogy kezdetét vegye - ahogy Gandalf varázsló nevezi - `a mi korunk nagy csatája`. A Gyűrűk Ura harmadik része, amely a J.R.R. Tolkien irodalmi klasszikusa nyomán készült filmtrilógia kicsúcsosodása, megkapta a legjobb filmnek járó Oscar-díjat, és további tíz kategóriában is diadalmaskodott. A Király elnyerte a megérdemelt koronát.

Rendezte: Peter Jackson
Főszerepben: Elijah Wood; Ian McKellen; Liv Tyler; Viggo Mortensen; Sean Astin; Cate Blanchett; John Rhys Davies; Billy Boyd; Dominic Monaghan; Orlando Bloom; Christopher Lee; Hugo Weaving; Sean Bean; Ian Holm; Andy Serkis

Eredeti cím: The Lord of the Rings:
1. The Fellowship of the Ring
2. The Return of the King
3. The Return of the King

Hang: Dolby Digital 5.1 EX. angol; Dolby Digital 5.1 EX magyar
Felirat: angol, magyar
Kép: 16:9 (1,66:1) (1,78:1) (1,85:1) (2,35:1) (2.40:1) (2,76:1) (2.39:1)
Stúdió: Warner Home Video
Régiókód: 2
Hossza: 171+172+192 perc

Korhatár:
Tizenkét éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Kosárba tesz


Értékelés: 5

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - GUILDMASTERS' GUIDE TO RAVNICA

D&D 5th Ed. - GUILDMASTERS' GUIDE TO RAVNICA

» Tovább

D&D Nolzur’s Marvelous Minis - Young Blue Dragon (1)

D&D Nolzur’s Marvelous Minis - Young Blue Dragon (1)

» Tovább