IMPRESSZUM


MTG - GIFT PACK 2018

MTG - GIFT PACK 2018

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

Catan - KERESKEDŐK ÉS BARBÁROK kiegészítő (2-4) (Magyar játékok)

Kattints ide a nagyításért! Catan - KERESKEDŐK ÉS BARBÁROK kiegészítő (2-4)

Kategória: Magyar játékok

Ár: 8190 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 17812

Taktikai társasjáték kiegészítő

Magyar, műanyagfigurás kiegészítő a 2. kiadású Catanhoz, 2-4 főre.

Új kalandok várnak!

Gazdagon megrakott kocsikon szállíts márványt és üveget a várhoz, ahol Catan tanácsa ülésezik. Óvakodj a barbároktól, a pusztán keresztül vezető utak nem biztonságosak! Az utakon leselkedő támadások közel sem olyan veszélyesek, mint a barbárok támadása. Catan partjait rettegett barbárok szállják meg. Képezz ki lovagokat és küldd őket a barbárok elleni csatába! A barbár horda elűzése után a megsérült épületeket renoválni kell. A sivatagban nomádok telepednek le, akik karavánutakat építenek. Virágzik a kereskedelem, a folyópartokon utcák épülnek és hidak ívelnek a víz felett. Foglald el Catan partjait és halászd ki a mély tavak és a tengerek kincseit!

*

Catan szigetén az élet sosem unalmas. Hogy is lehetne, ha egyik kaland követi a másikat?

A partmenti városokat újból megtámadták a barbárok, melyek mindent kifosztanak, ami útjukba esik. Merre vannak a bátor lovagok, akik harcba szállnának a vad seregekkel?

Ezalatt a sziget nyugati részén reggeltől estig folyik az építkezés. A szigeti tanácsnak új palotára van szüksége, és te leszel az, aki a márványt, üveget, homokot és a szükséges szerszámokat szállítani fogod. Próbálj szerencsét bátran!

Egészítsd ki a Catan Telepesei játékot öt új izgalmas hadjárattal, és négy változatos variációval! Ezzel a kiegészítéssel, most először két játékos is elegendő Catan meghódításához!

A Kereskedők és Barbárok a Catan telepesei társasjáték harmadik kiegészítője. A Tengeri utazó és Lovagok és városok kiegészítőktől független, de kombinálható velük. Három nagy jelenetet és az alapjáték számos új variációját tartalmazza, többek közt egy két játékosnak szánt változatot.

A Kereskedők és barbárok társasjáték csak a Catan Telepesei alapjátékkal játszható. A kiegészítő kompatibilis mind a fa- (első kiadás), mind a műanyag (második kiadás) figurás magyar alapjátékkal.


Boardgamegeek pontszám: 7,26

Tervező: Klaus Teuber

2-4 játékos részére
12 éves kortól
Nehézségi fok: 3 - Közepesen nehéz játék
Játékidő: kb. 2 óra

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - Waterdeep - DRAGON HEIST Adventure

D&D 5th Ed. - Waterdeep - DRAGON HEIST Adventure

» Tovább

Scythe - REALISTIC RESOURCES

Scythe - REALISTIC RESOURCES

» Tovább