IMPRESSZUM


MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

SETÉT ÁLMOK (Egyéb dark fantasy szerzők)

Kattints ide a nagyításért! SETÉT ÁLMOK

Kategória: Egyéb dark fantasy szerzők

Ár: 2990 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 1804

Raoul Renier

Végre egy újabb Renier könyv a boltokban! - mondják sokan, akik szeretik az írót. Ámbátor állítólag három fajta ember él a földön. Van, aki szeret Renier-t olvasni, mások pedig nem, és vannak, akik csak most fogják megkedvelni. A fanyarszívű cinikus könnyen kijavíthat engem, és mondhatja, hogy vannak olyanok is, akik ezentúl nem fogják dicsérni.

Remélem, hogy nem így van.

Igaz, ami igaz, ezek a karcolatok az európai sötét középkort mutatják be `némi` fantáziával fűszerezve és kétségtelen, hogy az író nem szépít a valóságon. Ugyan miért is tenné? Vajon a múzeumok vitrinjeiben kiállított tárgyak, azok szépítik-e a múltat, vajon a festők ecsetjei mit ábrázolnak a történelmünkről. Hangtalanul bár, de elmondják titkukat.

Hogy mit várhat a tisztelt olvasó ettől a könyvtől? Borzongást, egyedi hangulatot, meghökkentő fordulatokat, a szereplők részéről egy nagy adag intrikát, gyarlóságot, hatalomvágyat stb., egyszóval mindent, ami a sikerhez kell. Mindazonáltal nem pusztán könnyű felhőtlen szórakozást ígérnek ezek a lapok, és a gyengébb idegzetű olvasóknak csak óvatosan merem ajánlani. Szerencsére azonban elmondhatom, hogy az olvasólámpa fénye mellett, még marad kapaszkodó a megnyugtató valósághoz, ugyanis a történeteket átszövi a humor, amely felszabadít a mondanivaló kősúlya alól.

S. A.

294 oldal

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

» Tovább

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

» Tovább