IMPRESSZUM


MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

Mars sorozat - 6. A MARS GÉNIUSZA (Egyéb sci-fi)

Kattints ide a nagyításért! Mars sorozat - 6. A MARS GÉNIUSZA

Kategória: Egyéb sci-fi

Ár: 2590 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 18754

Edgar Rice Burroughs

Az amerikai Ulysses Paxton egy francia csatamezőn esik el, ám felébredve egy idegen bolygó különös tudósának fogságában találja magát. Paxton ideális tanítványnak bizonyul, mert a Marson nem fűzi kötelék senkihez, így a tudós reményei szerint sosem fog elfordulni tőle és hivatásától.

Hivatásától, amelynek űzése közben Ras Thavas emberek és állatok agyával kísérletezik. Azonban a Földről jött Paxton sokban hasonlít John Carterre, Barsoom hadurára, és úgy dönt, hogy véget vet a gonosz praktikáknak...

A Tarzan könyvek szerzője, Edgar Rice Burroughs az első Marsra vetődő harcosról szóló munkáját pontosan száz évvel ezelőtt írta, a történet népszerűsége azonban máig töretlen.

A Mars géniuszával, több mint 2 évtized után végre magyarul is folytatódik a Mars-ciklus. A sorozat 6. részének kiadásával tisztelegni szeretnénk Burroughs munkássága előtt, egyúttal bízunk abban, hogy a hiánypótló mű közreadása ráirányítja a figyelmet a méltatlanul elfeledett, kultikus sorozatra.


Hosszú évek után végre folytatódik magyarul Edgar Rice Burroughs fantasztikus planetáris románcának, a Mars-sorozatnak a kiadása. A Mars géniusza önállóan is érthető történet, amely úgy szól a tudós felelősségéről és a tudomány feladatáról, hogy közben letehetetlenül fordulatos kalandregényként olvastatja magát.
~ ekultura.hu

Eredeti cím: The Master Mind of Mars (1928)

212 oldal

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

» Tovább

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

» Tovább