IMPRESSZUM


MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

Az Idő Kereke - 03. AZ ÚJJÁSZÜLETETT SÁRKÁNY I-II. (Robert Jordan)

Kattints ide a nagyításért! Az Idő Kereke - 03. AZ ÚJJÁSZÜLETETT SÁRKÁNY I-II.

Kategória: Robert Jordan

Ár: 3998 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 2078

Robert Jordan

Az igazság ólomsúllyal nehezedik Rand al'Thor vállára. Kénytelen belátni, hogy ő az Újjászületett Sárkány, a Próféciák hőse, a férfi, aki háromezer esztendő után szembeszáll a Sötét Úrral. A hegyek menedékében szaporodnak a baljós előjelek. A síkságon újult erővel tombol a polgárháború, és a Fény Gyermekei is támadásba lendülnek. Rand egyre nehezebben birkózik meg a lelkét feszítő rettenetes erővel, ezért menekülni próbál, nehogy megölje társait. Mat eljut a Fehér Toronyba, hogy meggyógyítsák testét és lelkét felemésztő betegségéből, ám a magas falak mögött olyan sötét játszmák folnyak, melyekben semmit sem ér egy férfi élete. Tar Valon mélyén kinyílnak a rejtett kapuk Egwene és Nyneave előtt is, hogy leszámolva múltjukkal, bekerülhessenek a beavatottak közé. Dolgukat igencsak megnehezíti, hogy orgyilkosok vadásznak rájuk, megalázó munkát kell végezniük, és a nyíltan ellenséges piros nővérek mellett még a Fekete Ajah is az életükre tör. Az ősi Próféciák kivétel nélkül arról a rettenetről beszélnek, amelyet a Sárkány szabadít a világra. Meg kell mindent ölnie, ami kedves neki. Rand al'Thor megpróbál elfutni a kötelesség elől, de a sorsát még ő sem kerülheti el. A nyomok Tearbe vezetnek.

A füllesztően forró déli nagyvárosban sötét erők gyülekeznek. Itt, Tear rémlátomásoktól gyötört, bevehetetlen erődjében őrzik a kardot, amelynek tulajdonosa jogot formálhat az Újjászületett Sárkány névre. Ide indult el Rand al'Thor, hogy megszerezze a legendás Callandort. A fiú nyomában jár a titokzatos Moiraine sedai és Rand gyerekkori jóbarátja, Perrin, a farkasok nemzetségének Ifjú Bikája. Az Amyrlin Trón három titkos ügynöke is hajóra szállt. Kémek és gyilkosok lesik útjukat. Tear a csapdák városa. A Kőben, amit még soha, senki nem foglalt el, félelmetes sötétség várja a Sárkányt. Mozgolódnak a pokoli Kitaszítottak, sötét hálóját szövi a démoni szépségű Lanfear, és összezáródni készül a Fekete ajah csapdája. Errefelé vonulnak a vad és kiismerhetetlen szándékú aiel harcosok is, hogy a szemébe nézzenek Annak, Aki a Napkeltével Érkezik. Rand, a magányos vándor pedig közben tudja, ha veszít, akkor elpusztul, de ha győz, akkor nem csak a prófécia beteljesítése vár rá, hanem talán valami sokkal szörnyűbb. Az őrület!

Robert Jordan az Idő Kereke sorozatban egy tolkieni igényességgel kidolgozott világot teremtett meg, és ehhez méltó a cselekmény szövése is. A regényfolyam a `high fantasy` stílus nagyszerű darabja, megunhatatlan olvasmány, mely a műfaj legjobb hagyományait követi.

Újabb kimagasló epikus fantasy.
~ Piers Anthony

A Jó és a Gonosz küzdelmének magával ragadó látomása.
~ Orson Scott Card

Nagyszerűen kimunkált karakterek és kitűnően megtervezett cselekmény.
~ Interzone

Eredeti cím: The Dragon Reborn

709 oldal

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

» Tovább

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

» Tovább