IMPRESSZUM


MTG - RETURN TO RAVNICA Booster Pack

MTG - RETURN TO RAVNICA Booster Pack

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

Birodalom trilógia - 2. A BIRODALOM SZOLGÁLÓJA I-II. (Raymond E. Feist)

Kattints ide a nagyításért! Birodalom trilógia - 2. A BIRODALOM SZOLGÁLÓJA I-II.

Kategória: Raymond E. Feist

Ár: 4990 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 224

R. E. Feist & Janny Wurts

Kelewan: a mágikus rés túloldalán elterülő világ, ahol a tsurani udvari intrika éppoly legendás, mint amilyen halálos. A Birodalom leányában a tapasztalatlan Mara Acoma váratlanul belecsöppen az életre-halálra menő politikai mesterkedések világába. Egyetlen szövetségese sincs, csak a saját eszére számíthat, hogy fennmaradjon a családja.

Amint a résháború befejeződéséhez közeledik, Marát minden oldalról veszély, politikai fondorlatok fenyegetik, mindeközben saját lelki egyensúlya is felborul egy pimasz midkemia rabszolga, Kevin miatt. Bosszúvágyó ellensége, Desio Minwanabi nagyúr unokatestvérét, azt a Tasaiót hívja vissza a résháborúból, aki Mara apja és fivére haláláért is felelős. Azonban nem számolnak azzal, hogy Kevin hagyományoktól eltérő személyisége és Mara remek taktikai érzéke milyen jól kiegészíti egymást. Végül Tsubar sivatagában dől el, hogy az Acoma ház csillaga lehanyatlik, vagy az eddiginél is fényesebben tündököl majd.

Miközben ősi ellenségei, a Minwanabik végső leszámolásra készülnek, Marának személyes problémáival is foglalkoznia kell. Szerelme, Kevin, a midkemiai származású rabszolga nem hajlandó beletörődni sorsába. Ráadásul ha mindez még nem lenne elég, az Acomák és Minwanabik közti végső összecsapás már nem csak két ház csatája, hanem a tsurannik hagyományainak, megcsontosodott szokásainak harca a reformok ellen, melynek tétje a Birodalom fennmaradása.

Eredeti cím: Servant of the Empire (1990)

726 oldal

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - GUILDMASTERS' GUIDE TO RAVNICA

D&D 5th Ed. - GUILDMASTERS' GUIDE TO RAVNICA

» Tovább

D&D Nolzur’s Marvelous Minis - Young Blue Dragon (1)

D&D Nolzur’s Marvelous Minis - Young Blue Dragon (1)

» Tovább