IMPRESSZUM


MTG - RETURN TO RAVNICA Booster Pack

MTG - RETURN TO RAVNICA Booster Pack

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

Birodalom trilógia - 3/II. A BIRODALOM ÚRNŐJE II. (Raymond E. Feist)

Kattints ide a nagyításért! Birodalom trilógia - 3/II. A BIRODALOM ÚRNŐJE II.

Kategória: Raymond E. Feist

Ár: 1998 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 226

R. E. Feist & Janny Wurts

A Rés egyik oldalán helyezkedik el Midkemia, a Szigetkirályság világa, a másikon pedig Kelewan, melynek legnagyobb birodalma, Tsuranuanni, halálos politikai csatározások és intrikák földje. Itt él a Birodalom leányából és a Birodalom szolgálójából már megismert Mara Acoma, az Acoma ház úrnője.

Halálos ellensége, a Minwanabik feletti győzelem sem hozta meg számára a békét és nyugalmat. Házának és a hozzá közel álló személyeknek minden eddiginél nagyobb fenyegetéssel kell szembenéznie: a birodalom legfélelmetesebb orgyilkos klánjával, a Hamoi tonggal kerülnek szembe. A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy a Gyülekezettel, a mágusok tanácsával, Tsuranuanni legfőbb hatalmával is összetűzésbe kerülnek. Ismét legyőzi-e a szeretet, a béke és a jószándék a hatalomvágyat? A Birodalom trilógia befejező könyvének első kötete erre a kérdésre ad választ.

Mara, a Jó Szolgáló minden igyekezete és küzdelme ellenére a Birodalomban továbbra is törvények és hagyományok szentesítik az árulásokat, cselszövéseket, igazságtalanságokat és gyilkosságokat. Miután a Hamoi tongot legyőzte, az úrnő most már nem csak a saját családja fennmaradásáért küzd: most az új rend megteremtése a tét. Hogy ellenségeivel leszámolhassan és változásokat hozhasson, a feketeruhásokkal kell szembeszállnia. A Gyülekezet azonban olyan ellenség, akit nem győzhet le egyedül. Végül ott talál szövetségesekre, ahol a legkevésbé számít rá.

Eredeti cím: Mistress of the Empire /2 (1992)

428 oldal

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - GUILDMASTERS' GUIDE TO RAVNICA

D&D 5th Ed. - GUILDMASTERS' GUIDE TO RAVNICA

» Tovább

D&D Nolzur’s Marvelous Minis - Young Blue Dragon (1)

D&D Nolzur’s Marvelous Minis - Young Blue Dragon (1)

» Tovább