IMPRESSZUM

BLOOD RAGE (2-4) (magyar kiadás)

BLOOD RAGE (2-4) (magyar kiadás)

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10-18h Sz: 10-13h

logo

HANABI fémdobozos (2-5) (Magyar játékok)

Kattints ide a nagyításért! HANABI fémdobozos (2-5)

Kategória: Magyar játékok

Ár: 2990 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 22930

Társasjáték

Augusztus 20-án a Duna partján állva, vagy a tévé előtt ülve már biztosan mindenki elgondolkodott azon, hogy mekkora munkával járhat egy ilyen nagy volumenű tűzijáték megvalósítása. A koncepció kialakítása, szállítás, ütemezés, időzítés... Csupa olyan tényező, amelyet egyetlen tisztességes tűzijáték-dizájner csapat sem hagyhat figyelmen kívül, ha ki akarja vívni a közönség elismerését.

Pontosan ebbe a munkába csöppenünk, ha leülünk játszani Antoine Bauza (7 Csoda) régi-új alkotásával. Bár a Hanabi - mely japánul tűzvirágot jelent - már 2010-ben megjelent, szélesebb körben igazán csak a tavalyi AbacusSpiele kiadás révén vált szinte mindenki számára elérhetővé. Bauza kooperatív kártyajátékában 2-5 szervezőt alakítunk, akik feladata, hogy az Istenek kedvére tegyenek egy grandiózus, szépen felépített tűzijátékkal, úgy, hogy közben a közönség tetszését is kivívják...

Errata: A magyar játékszabályból nem mindenki számára derült ki egyértelműen, de minden színből csak egy sorozat indítható!

A Spiel des Jahres díjat 2013-ban elnyerő Hanabi egy különleges kártyajáték. Egyedi kooperatív játékmenete, melyben a játékosok közösen próbálnak minél látványosabb tüzijáték előadást létrehozni, egészen újszerű. Mindenki csak a többi játékos lapjait láthatja, saját kártyáinkat kifelé fordítva tartjuk a kezünkben. A játék során szigorúan szabályozott tanácsokat adhatunk a többieknek a kezükben lévő lapokkal kapcsolatban, de hogy ezeket mennyire vesszük komolyan, az a játékosoktól függ. A végső cél 25 pont elérése, de már 18 pont is jó teljesítmény az első parti után. De ki elégedne meg ennyivel?

Fémdobozos kiadás, négyzet alakú kártyákkal.

Tartalom:
55 kártya
11 jelölő

Kártyaméret: 80 x 80mm

Fejlesztő: Antoine Bauza

Díjak:
Spiel des Jahres 2013 - Az Év játéka 2013-ban

Boardgamegeek pontszám: 7,51

Játékosok száma: 2-5
Ajánlott életkor: 8+
Játékidő: kb. 25 perc

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
15d6 tömör fekete piros pöttyökkel / 15d6 Solid Black with Red 16mm

15d6 tömör fekete piros pöttyökkel / 15d6 Solid Black with Red 16mm

» Tovább

MTG - Rivals of Ixalan - VRASKA, SCHEMING GORGON Planeswalker Deck

MTG - Rivals of Ixalan - VRASKA, SCHEMING GORGON Planeswalker Deck

» Tovább