IMPRESSZUM


MTG - GIFT PACK 2018

MTG - GIFT PACK 2018

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

BIRODALMI TELEPESEK (1-4) (Magyar játékok)

Kattints ide a nagyításért! BIRODALMI TELEPESEK (1-4)

Kategória: Magyar játékok

Ár: 12990 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 24210

Négy világhatalom telepesei új, erőforrásokban és lehetőségekben gazdag földeket fedeztek fel. A rómaiak, barbárok, egyiptomiak és japánok mind egyszerre érkeznek, hogy birodalmuk területét tovább bővítsék. Új épületeket építenek, hogy ezzel erősítsék gazdaságukat, bányákat tárnak fel és földeket művelnek, amivel nyersanyagokhoz jutnak, valamint barakkokat és kiképzőbázist építenek, hogy katonákat képezzenek. Hamar felfedezik, hogy a terület túl kicsi ahhoz, hogy mindannyiuknak elég legyen, így kitör a háború...

Az Birodalmi Telepesek kártyajátékban a játékosok a négy birodalom egyikét vezethetik. A játék öt fordulón keresztül zajlik, amelyek során a játékosok új területeket fedeznek fel, épületeket építenek, kereskednek, leigázzák ellenfeleiket és ezzel győzelmi pontokat szereznek.

A Birodalmi Telepesek a hagyományos, akcióválasztós-erőforrás gazdálkodós táblajátékok alapjain nyugszik. Kártyajáték mivolta ellenére is kellően összetett, hogy hosszútávon is kihívást jelentsen a felnőttek számára, ugyanakkor rövid játékidejének és könnyen átlátható játékmenetének köszönhetően igazi családi játékként is beválhat - egy pillanatig sem fogunk unatkozni!

Játékmenet:
Minden játékos egy-egy ősi népet irányítva igyekszik megszerezni a legtöbb pontot a saját és a már általa meghódított területek kártyáinak segítségével. Nyersanyagokat gyűjthetünk és építkezhetünk, alkut köthetünk vagy éppen lerombolhatjuk az ellenfelünk épületeit, minden attól függ, milyen stratégia szerint válogatjuk össze az akcióinkat, és mennyire tudjuk kihasználni a népünk sajátos képességeit. Az öt forduló mindegyikében egyesével hajtjuk végre az akcióinkat, így mindig van lehetőségünk reagálni ellenfelünk egy-egy váratlan lépésére, ráadásul aligha kell hosszú perceket várnunk a sorunkra.

A Birodalmi Telepesek tehát egy kategóriájában meglepően gyors játék, komoly stratégiai mélységgel és rengeteg izgalmas kombinációs lehetőséggel!

Díjak, jelölések:
2014 Golden Geek Best 2-Player Board Game Nominee
2014 Golden Geek Best Board Game Artwork & Presentation Nominee
2014 Golden Geek Best Card Game Nominee
2014 Golden Geek Best Solo Board Game Winner
2014 Golden Geek Best Strategy Board Game Nominee
2014 Golden Geek Board Game of the Year Nominee

Tervező: Ignacy Trzewiczek

Boardgamegeek pontszám: 7,81

Játékosok száma: 1-4
10 éves kortól
Játékidő: kb. 1-1,5 óra

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - Waterdeep - DRAGON HEIST Adventure

D&D 5th Ed. - Waterdeep - DRAGON HEIST Adventure

» Tovább

Scythe - REALISTIC RESOURCES

Scythe - REALISTIC RESOURCES

» Tovább