IMPRESSZUM


MTG - GIFT PACK 2018

MTG - GIFT PACK 2018

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

TÚLÉLŐK SZÖVETSÉGE (1-3) (Magyar játékok)

Kattints ide a nagyításért! TÚLÉLŐK SZÖVETSÉGE (1-3)

Kategória: Magyar játékok

Ár: 5990 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 31098

Ha „őket” nem számoljuk egyedül voltam a vírus kitörése óta. Kijutottam a harapós szomszédok gyűrűjéből, kiverekedtem magam a város véres tömegéből, majd megtanultam, hogyan jussak tiszta vízhez, romlatlan ételhez...hogy hogyan maradjak életben. És még valamit megtanultam: nincs hibázási lehetőségem!

Nem tudom, hogy meddig fogom még magányosan bírni… Fáradt vagyok a meneküléstől, az alváshiánytól, a szűnni nem akaró izomláztól. Kell lennie más túlélőknek is! Nem lehetek én az egyetlen. Nincs túl sok töltényem… de… kockáztatnom kell… Meg kell találnom a többieket!


A Túlélők Szövetsége egy csapat emberből áll, akik normális, átlagos életet éltek - egészen a vírus kitöréséig. Amikor az első szomszédaik és barátaik zombivá váltak, rájöttek: a megmenekülésre csak egyetlen esélyük van! Jacob Fryxelius pakliépítő társasjátékában 1-3 játékos élheti át a kitörés pillanatait, és küzdhet összefogva az emberiség megmentéséért 16 különböző játékidejű, egyre nehezedő küldetés során.

Tizenhat hosszabb-rövidebb játékidejű, egyre nehezedő történetből álló kampány alatt élheted végig a kitörés pillanatait, szervezheted meg a szövetség megalakulását, bázisának felépítését, és vívhatod meg a végső háborút, ahol az emberiség sorsa lesz a kezedben! A feladat nem egyszerű: Állandó kutatás közben kell majd egyre jobb fegyvereket, gyógyszereket és más túlélőket találnod úgy, hogy közben nem hagyhatsz senkit se hátra. Fel kell ismerned, hogy mi az ami elengedhetetlen, és mikor kell valamit - még akár egy biztonságosnak tűnő menedékhelyet is - eldobnod. Szervezzétek meg a Túlélők Szövetségét, építsetek bázist, és fejlesszétek ki az ellenszert! Az emberiség sorsa a ti kezetekben van!

Az illusztrációkat Daniel Fryxelius készítette, így a játék komoly témája ellenére is családbarát kinézetű, a szabályok könnyen tanulhatók, így a játék korántsem csak a 18 éven felüli korosztálynak nyújthat izgalmakat.

A Túlélők Szövetsége egy kooperatív pakliépítő társasjáték, melyben 1-3 játékos küzdhet összefogva az emberiség megmentéséért – hiszen a feladat nem kisebb, mint az egyre nehezedő küldetések során túlélőket felkutatni, megakadályozni a zombi-járvány terjedését és kifejleszteni az ellenszert.

A téma komolyságához képest mégis családbarát illusztrációk, valamint a játékmechanika is a tizenhat tagú svéd Fryxelius család munkája.

A játékot már most óriási várakozás övezi, a zombis tematika népszerűsége miatt üde színfoltja lesz a magyar társasjáték-piacnak!

Tartalma:
* 1 játékszabály
* Küldetéslap
* 4 karaktertábla
* 3 karakterpakli, egyenként 14 zombi- és 40 játékoskártyával
* 3 mentőjelző
* 3 zombihullám-jelző
* 9 sebesülésjelző

Eredeti cím: After The Virus

Tervező: Jacob Fryxelius

Boardgamegeek pontszám: 7,67

Játékosok száma: 1-3 fő
10 éves kortól
A játék időtartama: 30-90 perc

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - Waterdeep - DRAGON HEIST Adventure

D&D 5th Ed. - Waterdeep - DRAGON HEIST Adventure

» Tovább

Scythe - REALISTIC RESOURCES

Scythe - REALISTIC RESOURCES

» Tovább