IMPRESSZUM


MTG - GIFT PACK 2018

MTG - GIFT PACK 2018

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

Tűz és Jég dala - 2. KIRÁLYOK CSATÁJA (4. kiadás) (További regények)

Kattints ide a nagyításért! Tűz és Jég dala - 2. KIRÁLYOK CSATÁJA (4. kiadás)

Kategória: További regények

Ár: 4999 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 31669

George R. R. Martin

Az idő kizökkent menetéből. A béke és bőség évtizedes nyara a vége felé közeledik, és a kegyetlen, fagyos tél haragos szörnyetegként kúszik egyre közelebb. A két nagy hadvezér, Lord Eddard Stark és Robert Baratheon - akiknek uralkodása kényes békét teremtett - halott... a legfelsőbb körök árulásának áldozataivá váltak. Most Sárkánykő ősi erődjétől Deres komor vidékéig a káosz az úr. A Hét Királyság trónkövetelői viharon, zűrzavaron és háborún át készülnek érvényt szerezni akaratuknak. Miközben az eget a végzet hírnöke, vér- és lángszínű üstökös hasítja, hat párt esik egymás torkának a megoszlott birodalom feletti uralomért.

Eddard fia, Robb Észak királyává kiáltotta ki magát. Délen Joffrey, a vélelmezett trónörökös csak névleg uralkodik, hiszen Királyvár udvari intrikáinak eszköze. Robert két fivére is saját jogaiért indul harcba, míg egy kegyvesztett ház ismét a hódítás mezejére lép. A világ másik végében pedig egy száműzött királynő, a Sárkányok Anyja mindent kockára tesz, hogy értékes gyermekeit átjutassa a könyörtelen, forró sivatagon, és visszanyerje a koronát, amely jog szerint őt illeti.

A Királyok csatája vad mulatságok és véres megtorlások, a varázslat és a vér fényűző, elfeledett világába röpít bennünket. Ebben a mesében szűzleányok bolondokkal hancúroznak, fivér fivér ellen támad, a halottak új életre kelnek, hogy az éjszakában kísértsenek. Egy hercegnő árva fiúnak adja ki magát, a szellem embere mérget kever a veszedelmes boszorkánynak, a Holdhegység sziklái közül vademberek ereszkednek le, hogy feldúlják a vidéket. A vérfertőzés és apagyilkosság, alkímia és merénylet díszletei között a dicsőség árát vérben mérik. A hadizsákmány azokat férfiakat és nőket illeti, akik a leghidegebb acéllal és a leghidegebb szívvel felfegyverkezve indulnak harcba. Ha az uralkodók összecsapnak, az egész föld beleremeg.

*

George R. R. Martin lebilincselő fantasy eposzának, A tűz és jég dalának második könyve, a Királyok csatája az uralkodóját vesztett Westeros birodalmában veszi fel a történet fonalát. Hat királyi ház száll síkra a trónért folyó küzdelemben. Az utódlásért vívott harc vérfertőzés és apagyilkosság, alkímia és merénylet díszletei között zajlik egy olyan földön, ahol a dicsőség árát vérben mérik.

Martin a fantasy mestere. Kimeríthetetlen képzelőerővel megírt históriái középkori mintákból merítenek ihletet, és a láthatóság határát súroló plasztikussággal jelenítik meg fiktív világukat. A sodró, szofisztikált történetvezetés, az árnyalt karakterábrázolás és a szexualitásnak a fantasy műfajában szokatlanul nyílt kezelése is fontos szerepet játszik abban, hogy Martin sikert sikerre halmozó újítóként vonulhat be a műfaj történetébe.

A tűz és jég dala az elmúlt évtized egyik legjelentősebb fantasy sorozata, minden kötete letehetetlen olvasmány.

Új, javított kiadás.

Eredeti cím: A Clash of Kings

976 oldal

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - Waterdeep - DRAGON HEIST Adventure

D&D 5th Ed. - Waterdeep - DRAGON HEIST Adventure

» Tovább

Scythe - REALISTIC RESOURCES

Scythe - REALISTIC RESOURCES

» Tovább