IMPRESSZUM


MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

Középkor klánregények - 04. KÖZÉPKOR: SZETITA (Vampire)

Kattints ide a nagyításért! Középkor klánregények - 04. KÖZÉPKOR: SZETITA

Kategória: Vampire

Ár: 2990 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 3198

Kathleen Ryan

Vampire

Kikötő a viharban

Andreas ajánlatot tesz a XIII. századi Konstantinápoly pusztulásából menekülő vámpíroknak: utat kínál Nyugat-Európa biztonságosabb vidékeire. Andreas azonban nem egyszerű kereskedő, hanem a kígyóisten papja is: Szet követője, akinek feladata saját klánjában felkutatni az eretnekeket. Ha ehhez bizonyos menekülteket fel kell áldoznia - nos, ez az ára a hitének.

A Szetita folytatja a Középkor: Klánregények sorozatát, mely a sötét középkor vámpírjainak gigászi harcát örökíti meg. A hercegek háborúja kiterjed Európára is.

Előzmény:

1205-öt írunk. Konstantinápoly hatalmas városa nem épült még fel a negyedik keresztes hadjáratból, melynek célt tévesztett serege előző év tavaszán kifosztotta és kirabolta a várost. A keresztesek és a velenceiek összefogtak, hogy új, `latin birodalmat` alapítsanak a Bizánci Császárság helyébe, s ez még nagyobb megdöbbenést keltett a görög lakosság körében.

Az emberek tekintetétől távol, a konfliktus mindkét oldalán vámpírok állnak. A bizánci ragadozók városukat kifosztva, az őket vezető ősi vámpírt, Mihályt pedig holtan találták. Most kétségbeesetten kutatnak új vezető után, s a legnyomorultabbak Adrianapolisz mellett gyűltek össze egy hevenyészett táborban, ahol sebeiket nyalogatva készülnek a közelgő küzdelemre.

Eközben az Andreas nevű vámpír elvállalta, hogy a káinita nekromantát, Markus Musa Giovannit Velencébe kíséri, ahova üzleti ügy szólítja. Ezután Adrianapoliszba készül, hogy ügyfeleket keressen a menekültek és keresztesek között, akik mind biztonságban el akarnak menekülni a háborús övezetből...

Eredeti cím: Dark Ages: Setite

349 oldal

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

» Tovább

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

» Tovább