IMPRESSZUM


MTG - RETURN TO RAVNICA Booster Pack

MTG - RETURN TO RAVNICA Booster Pack

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

Magus kártya - ÖSSZEFOGÁS AZ ISZONYAT ELLEN kezdőcsomag (MAGUS kártyajáték)

Kattints ide a nagyításért! Magus kártya - ÖSSZEFOGÁS AZ ISZONYAT ELLEN kezdőcsomag

Kategória: MAGUS kártyajáték

Ár: 5000 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 33836

MAGUS kártyajáték alapcsomag

Shadon
Domvik, a Hétarcú isten híveinek hazája. Lakói mély vallásossággal és szigorú erkölcsök szerint élik mindennapjaikat, hiszen tudják, hogy bár Domvik a jóság forrása és a Gyógyító, de közben ő a Fekete Angyal és az Eretnekek ostora is.

Gorvik
Egy renegát shadoni Domvik-pap alapította ezt a bűnnel fertőzött országot, és vezette a gonosz Ranagol, a Kosfejes istenség hitére. Itt az élet kioltása nem bűn, hanem a természet rendjének része. Lakossága heves, ingerlékeny nők és férfiak gyülekezete.

A kegyes Domvik és a kegyetlen Ranagol híveinek most mégis össze kell fogniuk, hogy visszaszorítsák az amundok egyre erőteljesebb előrenyomulását. De képesek-e együttműködni, és felülemelkedni az ősi ellentéteken? Rajtad áll.

*

Fedezd fel a fantázia birodalmát! Ynev vár! Emelj magadnak varázslótornyokat! Indítsd útnak kalandozóidat veszedelmes küldetések megoldására, intrikálj és csatázz! Légy Te a legnagyobb hatalmú mágus!

LÉGY TE A KIVÁLASZTOTT!

A Kiválasztottak egy gyűjtögetős fantasy kártyajáték (2-6 játékos részére), mely a legnépszerűbb magyar szerepjátékon, a MAGUS-on alapul.

Annak érdekében, hogy a játékot könnyen elsajátíthasd, összeállítottunk egy KEZDŐCSOMAGot, két paklival. Az egyik pakli neve Lángok Urai, a másiké Feketemágusok. Mindkét pakli 18-18 különböző lapot tartalmaz. E két pakli mellé tettünk 2db hatoldalú és 2db 10 oldalú dobókockát, egy kezdő szabálykönyvet, két kis füzetet melyek segítségével egy példajátékon keresztül megtanulhatod a játék alapjait, valamint két játékos részére a lapok elhelyezését biztosító játékteret, más néven pástot. Mindezt beletettük egy gyönyörű dobozba, mely így két játékos részére biztosít remek szórakozást, valamint ajándéknak is kiváló.

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - GUILDMASTERS' GUIDE TO RAVNICA

D&D 5th Ed. - GUILDMASTERS' GUIDE TO RAVNICA

» Tovább

FANTASY WORLD CREATOR

FANTASY WORLD CREATOR

» Tovább