IMPRESSZUM


MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

Nottingham bírája - VIDÁM FIÚK kiegészítő (3-6) (Magyar játékok)

Kattints ide a nagyításért! Nottingham bírája - VIDÁM FIÚK kiegészítő (3-6)

Kategória: Magyar játékok

Ár: 6990 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 34240

A Sheriff of Nottingham első kiegészítőjében öt, az alapjátékhoz használható modult találhatunk, ráadásul ezzel a kiegészítővel egy hatodik játékos is beszállhat a játékba.

Ennek segítségével öt modullal bővül a játék, különös figyelmet szentelve arra, hogy még jobban megérje szemérmetlenül hazudni, vesztegetni, félrevezetni! Mik ezek a modulok?

Először is plusz egy fővel nő a lehetséges játékosok száma, és ehhez egy alternatív bíra megoldást is javasol a játék: ahhoz, hogy ne nyúljon el túlságosan, egyszerűen egy bíró helyett, két törvényszolga vizsgálja meg a játékosokat, akár egyetértésben, de akár külön-külön alkudozva.

Különleges rendelések és feketepiac: a hangsúly mindkét modulban azon van, hogy a csempészáruk bejuttatásával extra pénzhez, vagy extra játékvégi pontokhoz jussanak a játékosok. Ez egyúttal nagyon erős motiváció arra, hogy ne az őszinte beszéd stratégiáját kövessék a játékosok…

Törvények: A bíró játékos körönként újabb és újabb, rövid életű regulákat vezethet be, melyeknek köszönhetően pár körig illegális áru lesz a kenyér, vagy esetleg lebukás esetén a bírót áruval is ki lehessen fizetni büntetés helyett.

És végül, de közel sem utolsó sorban, a névadó Vidám Fiúk! Csempészd be Nottinghambe Robin Hood-ot és fuszeklis bandáját, hogy csibészségükkel hálálják meg segítségedet!

Nagy kockázatra és a vele járó hatalmas lehetőségekre vársz? Ez a beszéd! Csempészd be a polcodra a Vidám fiúkat is a Nottingham Bírája mellé!

Tervező: Sérgio Halaban

Boardgamegeek pontszám: 7,1

Játékosok száma: 3-6
13 éves kortól
A játék időtartama kb. 60 perc

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

» Tovább

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

» Tovább