IMPRESSZUM


MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

CSÍKOS VADÁSZ (Shadowrun regények)

Kattints ide a nagyításért! CSÍKOS VADÁSZ

Kategória: Shadowrun regények

Ár: 1498 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 365

Nyx Smith

Shadowrun

ZSÁKMÁNY A VADÁSZNAK

`Roman visszacsúsztatta a pengéket az alkarjába, és felállt. Nem volt kétsége afelől, hogy a véres test előtte a földön: Csíkos. Pontosan úgy néz ki, amilyennek a képeken látta; vörös-fekete festés, és szintibőr ruha. A véres seb, ami a vállától egészen a derekáig húzódik, kétségtelenül árulkodott róla, hogy a nő halott. Roman már elégszer látott hasonló sérülést. Most már egy Doc Wagon csapat sem tudná Csíkost visszahozni. A sérülés, amit a pengék okoztak, túl mélyek, túl nagy roncsolást végeztek. Csíkos halott. Szerződés teljesítve. A tény csak megerősítette a hitében. Senki sem legyőzhetetlen. Senki sem lehet mindig olyan éber, okos és gyors, hogy mindig elkerülje a halált. Mindenkinek, aki képes ölni, szembe kell néznie azzal a ténnyel, hogy egyszer ő lesz az áldozat. Valahol a világban él olyan, aki képes rá, hogy szembeszálljon, és legyőzze még a legerősebbeket is. Talán Csíkos is végzett volna vele, legalábbis a híre alapján, ha a szerepek felcserélődtek volna. De nem így történt.`

Kitaszított az emberek világában, neve mégis halálos veszedelmet jelent. Rettegett ázsiai gyilkos és harcművész ő. Bosszút keresve érkezik a Testvéri Szeretet városába, de nem ő a metroplexumi éj egyetlen ragadozója.

Mások is a sötétben portyáznak, s némelyek még nála is nagyobb hatalommal bírnak. Akad köztük, ki a halálát akarja. Mikor azonban a telihold fénye ezüstbe borítja a sötét eget, a bestia felébred benne, és bosszúért kiállt.

Végül csak két kérdés marad: Ki mer vadászni a vadászra és ki marad életben?

Eredeti cím: Striper Assassin (1993)

317 oldal

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

» Tovább

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

» Tovább