IMPRESSZUM


MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

Középkor klánregények - 05. KÖZÉPKOR: LASOMBRA (Vampire)

Kattints ide a nagyításért! Középkor klánregények - 05. KÖZÉPKOR: LASOMBRA

Kategória: Vampire

Ár: 2990 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 8080

David Niall Wilson

Vampire

A második Róma sorsa

Konstantinápoly zűrzavaros időket él, romjain vámpírok élősködnek. Lucita, a Lasombra klán ifjú követe az események sűrűjébe csöppen, távol fajtája európai öregjeitől. Egyedül kell megbirkóznia a lehetetlen feladattal, hogy megszerezze a várost, nehogy újabb áldozat legyen a hercegek háborújában.

A Középkor: Lasombra folytatja a Középkor klánkönyvek sorozatát, mely a középkori vámpírok hatalmas háborúját ábrázolja.

Előzmények:

1206 telében járunk, és majdnem két év telt el, mióta a megtévedt negyedik keresztes hadjárat kifosztotta Konstantinápoly aranyvárosát. A frankok és velenceiek - akiket a helyi görögök egyszerűen latinoknak neveztek - felosztották az elesett várost és birodalmat, majd megalapították Bizánc latin császárságát. A thrákiai bolgárok és a görög utódállamok máris fenyegetik őket, de jelenleg egy francia ül a második Róma trónján.

Távol az emberek tekintetétől, a vámpírok éjszakai világában minden ugyanolyan zűrzavaros. Mihály, a hatalmas ragadozó, aki Bizánc pátriárkájaként uralkodott, meghalt, és senki nem lépett a helyébe. A görög vámpírok minden reménye Malachitban van, a Nosferatu klán tagjában. Állítólag Anatóliába ment, hogy megtalálja Drakónt, az öreget, aki szerepet játszott Bizánc megalapításában. A latinok között a Lasombra klán tagjai - ősi mediterrán intrikusok és királycsinálók vérvonalából - vetekszenek a hatalomért. Alfonzo, a káinita eretnekség püspöke a velencei érdekeket képviseli, míg Gabriella úrnő a rivális Genova ügynöke. Valójában senki nem uralkodik a latin császárságban vagy a Hadrianopoliszban gyülekező menekült vámpírokon, akik alig pár éjszakányi járóföldre táboroznak.

A politika eme zavaros tengerébe csöppen az ifjú Aragóniai Lucita, aki távol ibériai otthonától vagy megtanul úszni, vagy elsüllyed.

Eredeti cím: Dark Ages: Lasombra

291 oldal

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

» Tovább

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

» Tovább