IMPRESSZUM


MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

Középkor klánregények - 06. KÖZÉPKOR: RAVNOS (Vampire)

Kattints ide a nagyításért! Középkor klánregények - 06. KÖZÉPKOR: RAVNOS

Kategória: Vampire

Ár: 2990 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 8631

Sarah Roark

Vampire

Egyedül az inkvizíció ellen

Zoé, a fiatal vámpír mindent elveszített. A város, ahol felnőtt, háború martalékává vált, ő pedig kénytelen menekülni. Atyját az inkvizíció tüze emésztette el. Hitét megingatták Szet követői. Már csak a bosszú maradt a számára társai és a világ ellen. Vajon Anatole, a káiniták őrült prófétája meg tudja menteni az ifjú vámpír lelkét? Vagy csak még mélyebbre vezeti a kárhozatba?

A Ravnos hatodik a Középkor: Klánregények sorozatban, mely a hercegek háborújának korát tárja elénk.

Előzmények:

1208-at írunk, az élők és holtak között egyaránt dúl a vallási láz. A negyedik keresztes hadjárat, amely négy éve letarolta Konstantinápolyt, a Kelet vagyonát Európába áramoltatta. Languedoc térségében, a mai Franciaország déli részén, a nemesi házak függetlensége és a katárok prédikálása (akik Róma számos tanítását tagadják) felkeltették a pápa és a francia király haragját. Küszöbön áll egy új keresztes hadjárat az albigens eretnekek ellen.

Távol az emberek szemétől, a vámpírok éjszakai világában szintén jelen van a vallásos düh és erőszak. Konstantinápoly menekültjei abban bízva, hogy Alexander, Párizs élőholt hercege menedéket nyújt nekik, megtették a nehéz utat nyugatra, miközben egyik nehézséget a másik után győzték le. Alexander és a többi herceg nem örül, hogy élőholt görögök folyamodnak menedékért és vadászati jogért. A menekülteket a káinita eretnekség fogadja be, a kárhozottak egyháza, mely azt tanítja, hogy Káin, az első gyilkos és a vámpírok atyja, Isten áldásában részesült, és Jézus Krisztusként született újjá.

Az egyik keleti menekült, akire különösen nehéz idők járnak, Zoé, az ifjú vámpír. A bizalmatlanságtól övezett Ravnos vérvonal gyermeke látta, ahogy az atyját, Gregorianniszt megölik a halandó papok, és most semmi más nem hajtja, csak a vágy, hogy megbosszulja a halálát. Csak most kezdi sejteni, hogy Isidro testvér, a vörös csuhás szerzetes, aki megölte Gregorianniszt, csupán része egy nagyobb mozgalomnak, mely az éjszaka visszahódítását tűzte zászlajára...

Eredeti cím: Dark Ages: Ravnos

336 oldal

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

» Tovább

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

» Tovább