IMPRESSZUM


MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

Klánregény trilógiák - Brujah - 2. A FIGYELŐ (Vampire)

Kattints ide a nagyításért! Klánregény trilógiák - Brujah - 2. A FIGYELŐ

Kategória: Vampire

Ár: 2990 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 8634

Tim Nedopulos

Vampire

Macska-egér harc

Halhatatlan vámpírok rejtőznek az éjszakában prédára lesve. A halandók elől a titoktartás törvénye rejti el őket, a maszkabál. A törvény betartására Theo Bell arkhón ügyel, az élőhalottak csendőre és ítéletvégrehajtója.

Theónak azonban ezúttal torkán akadt a falat. Az emberkereskedelmet fölszámolták, a foglyokat kiszabadították, de a gondok még csak most kezdődnek. A rabszolga-kereskedelem kiterjedt hálózata az egész maszkabált veszélybe sodorta. Theónak meg kell találnia a felelősöket, de elárulják. A rejtőzködő rabszolgatartók halálos ügynöke: a Figyelő végig szemmel tartja Theót.

Előzmények:

Theo Bell, a Kamarilla arkhónja Minneapolisba érkezett egy öreg barátja, Angus Abranson kérésére. Az elsőszülött, aki majd egy évszázada, Londonban ismerkedett meg az akkor még fiatal arkhónnal, nagy bajban van. A városban egy idegen veszélyezteti a maszkabált, elfogása egyre sürgetőbb, mielőtt a halandók rádöbbennek, miféle élőhalott szörnyek uralják az éjszakát.

Theo a felforgató nyomába ered, és döbbenten tapasztalja, hogy az egy rabszolgakereskedő-lánc ellen folytat magányos harcot. A bűnszövetkezet tagjai között halandók és vértestvérek egyaránt megtalálhatók. Theo egy éjszakai rajtaütés zűrzavarában elkapja elsődleges célpontját, a Kristine nevű brujah vámpírt, akinek azonban maradt ideje a rabok egyikét, Delphine Decourt-t a klánba ölelni.

Felettese és a város hercege azt várják az arkhóntól, vessen véget az újszülött életének, de ő képtelen rá, szavát adta Delphine apjának, hogy megvédi és kiszabadítja az ikertestvérét is, aki az emberkereskedők fogságában maradt. A lányt fontos szemtanúként a szárnyai alá veszi, és a nemzetközi bűnszövetkezet nyomába erednek, mielőtt ellenfeleik rádöbbennek a vámpírok létezésére.

Theo kénytelen segítségért fordulni régi ismerőséhez, Itióhoz, a titokzatos japán vértestvérhez. Végül hárman együtt behatolnak a bűnszövetkezet telephelyére, és kiszabadítják Delphine testvérét, Nathalie-t. Mindeközben kiderül: áruló van a Kamarillában, aki mindenkit kijátszott egymás ellen. A titokzatos áruló - akinek csak eltorzított hangját ismerik a telefonból - Theo életére tör.

A rabszolgakereskedők mögött álló személyek pedig úgy döntenek, eljött az ideje, hogy a titokzatos Figyelő is beszálljon a játszmába...

Eredeti cím: The Overseer

248 oldal

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

» Tovább

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

» Tovább