IMPRESSZUM


MTG - RETURN TO RAVNICA Booster Pack

MTG - RETURN TO RAVNICA Booster Pack

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

ESŐHOZÓ (Egyéb dark fantasy szerzők)

Kattints ide a nagyításért! ESŐHOZÓ

Kategória: Egyéb dark fantasy szerzők

Ár: 1890 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 9442

Jan van den Boomen

A sebesen sikló Folyóanya fejlett civilizációt nevelt fel, olyan népet, mely hallgatott az istenek szavára, és tiszteletben tartotta azok törvényeit. Az emberek egyensúlyban éltek az esőerdőket benépesítő állatokkal és a mindenhol jelenlevő holt lelkekkel, a szellemvilággal. Az ember azonban hibázik, és büntetését nem kerülheti el.

Egy bátor harcos, egy tisztaszívű papnő és egy ártatlan gyernek sorsa összefonódik a gyülekező viharfellegek alatt, hogy végül beteljesítsék a számukra kijelölt végzetüket. Útjaikat árulás, fájdalom, veszteség kíséri, és a fenyegető árnyék, mely az egész életerős civilizációt kiirthatja.

Jan van den Boomen egy misztikummal átszőtt, titkoktól terhes, élettől és haláltól lüktető világba enged betekinteni, mely alapjaiban tér el keresztény, európai kultúránk megszokott sablonjaitól. A sötétség és a pusztulás víziója fokozatosan szivárog be a történetbe, hogy megteremtse a dark fantasy hangulatot, melynek az az egzotikus környezet eddig ismeretlen, fűszeres ízt ad.

Ki mer szembeszegülni a Lépő törvényeivel? Mivel jár az egyensúly megbontása? Beleszólhat-e az emberi sors az istenek akaratába?

318 oldal

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - GUILDMASTERS' GUIDE TO RAVNICA

D&D 5th Ed. - GUILDMASTERS' GUIDE TO RAVNICA

» Tovább

D&D Nolzur’s Marvelous Minis - Young Blue Dragon (1)

D&D Nolzur’s Marvelous Minis - Young Blue Dragon (1)

» Tovább