IMPRESSZUM


MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

MTG - Throne of Eldraine - PRERELEASE PACK

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

Mysterious Universe - EVOLVENS KALÓZAI (Mysterious Universe)

Kattints ide a nagyításért! Mysterious Universe - EVOLVENS KALÓZAI

Kategória: Mysterious Universe

Ár: 3990 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 9524

Mysterious Universe antológia

I. M. Brod kötetindító novellájában a Zágonyi Károly nehézdandár sorsát követi nyomon az energiaháború vészterhes napjaiban, majd Harrison Fawcett egy különös, elméleti időutazásra invitálja az olvasót. Írásának főszereplője, egy csinos, egyetemista lány, aki különleges párhuzamokra lel Hitler és Napóleon életében. Arra a következtetésre jut, hogy titokzatos Katedrális állhat a háttérben. De vajon mit szól ehhez a Katedrális?

Gabriel B. Cobbler főhőse egy soha nem látott szárazföldi ütközetről számol be, amelybe csupán véletlenül csöppent bele, s ahol az ember csak áldozat lehet. Dave Howard novellája egy elképzelhetetlenül szerencsétlen nap eseményeit eleveníti fel. A történetet egy nagyszájú csempész beszéli el, akitől mindenki a hajóját szeretné megszerezni, és aki estére egy egész konföderációt magára haragít.

Böszörményi Gyula egy waharián techosámán által készített szerkezettel bűvöli el olvasóit, és őrjíti meg űrben csatangoló főszereplőjét. Kevin H. Twelve viking kalózai pedig azt teszik, amit a vérük diktál: rabolnak és fosztogatnak, néha józanon, néha részegen. Egészen addig, míg egy űrszentélyben szembe nem kerülnek a legsötétebb fekete mágiával.

Anthony Sheenard kötetzáró írásában York Ketchikan békésen várja egy régi barátját egy metropolisz űrrepterén, amikor rálőnek egy rakétával. Ha a titokzatos merénylő számolt volna azzal, hogy tettének milyen súlyos következményei lesznek, nyilván jobban céloz...

A novellák kalandosan, időnként humoros és könnyed stílusban idézik fel a harmadik évezred egy-egy pillanatát. Néha korok és évszázadok választják el őket egymástól, ám aki kézbe veszi e kötetet, az rögtön megérzi az összekötő szálat: a Mysterious Universe varázslatos atmoszféráját.

Tartalom:
* I. M. Brod: Nem születtek katonának [7]
* Harrison Fawcett: 129 [73]
* Gabriel B. Cobbler: Rendfenntartók [91]
* Dave Howard: Átokverte nap [109]
* Böszörményi Gyula: Vörös kendővel válladon [189]
* Kevin H. Twelve: Az evolvens kalózai [245]
* Anthony Sheenard: Mosolyszünet [325]

A Mysterious Universe különös mérföldkő egy legalább 250 ezer fényévnyi, három és fél galaxison átívelő rendszer irodalmában, plusz még pár azon túl eső falucskáéban is.
~ Roberto Quaglia olasz író, az Európai SF Szövetség alelnöke

Az Az evolvens kalózainak alkotói remek ízléssel írnak igazán `aranykori` science-fictiont, amilyeneket imádtam fiatal koromban, amikor képzelőerőm ébredezni kezdett.
~ Ian Watson az `Ian Watson teljes Warhammer 40.000 Univerzuma`, az `Úr világa` és a `Nehéz kérdések` szerzője

385 oldal
Keménykötés

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

D&D 5th Ed. - BALDUR'S GATE - DESCENT INTO AVERNUS

» Tovább

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

Icons of the Realms - THE FALLING STAR SAILING SHIP

» Tovább