IMPRESSZUM


D&D Miniatures - Icons of the Realms - ORCUS, DEMON LORD OF UNDEATH Premium Figure

D&D Miniatures - Icons of the Realms - ORCUS, DEMON LORD OF UNDEATH Premium Figure

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

Impresszum + Súgó

2007-01-13

Webshopunkat regisztrált felhasználóink vehetik igénybe.

A regisztrációhoz és a vásárláshoz a számítógépen a cookie-k használatát engedélyezni kell.

 

1. REGISZTRÁCIÓ

A webshopban regisztrált felhasználóink vásárolhatnak. Regisztrálni értelemszerűen a `Regisztráció` menüpontban lehet.

Adatok kitöltése:

Felhasználónév: * -- ez bármely általad választott (nick)név lehet

Név: * -- a valódi neved

Email: * -- ide kapod majd a visszaigazolást a leadott rendelésekről, illetve minden rendeléssel kapcsolatos információt. Mivel erre a címre szükség van a kapcsolattartáshoz, mindenképpen működő címet adj meg. (Ha egy mód van rá, ne citromailes cím legyen, mert arra sajnos rendszeresen nem érkeznek meg a levelek.)

Telefon* -- bármilyen probléma esetén ezen keresünk meg, valamint a futárszolgálat is kéri a kézbesítés időpontjának esetleges egyeztetéséhez.

Szállítási adatok:

Név: * / Ország: * / Irányítószám: * Város: * / Cím: (utca, házszám)* -- ha kiszállítást kérsz, erre a címre küldjük az árut. Fontos, hogy az a (vezeték)név  vagy cégnév szerepeljen a csomagon, ami az ajtón ki van írva, különben a postás nem fog megtalálni. Ha munkahelyi címre kéred a szállítást, a fent említett okból mindenképpen tüntesd fel a munkahely nevét is. (Pl. Kis János, Akármi Kft., Bp. Valami utca 10. A épület 2.)

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Számlázási adatok megadása: -- ezt a részt csak akkor kell kitölteni, ha áfás számlát szeretnél cégnél való elszámolásra, a számlát akkor erre a névre/cégnévre, illetve címre állítjuk ki (a csomagot nem ide küldjük.)

A `Regisztráció` gombra kattintással az adatok elküldésre kerülnek. Ekkor kapsz egy emailt a megadott címedre, amelyben szerepel az aktiváláshoz szükséges link, valamint a felhasználói neved és a jelszavad is (ez utóbbit belépés után természetesen megváltoztathatod).

 

2. AKTIVÁLÁS

Ahhoz, hogy a regisztrációd érvénybe lépjen, aktiválni szükséges. A regisztrációd akkor lesz érvényes, ha az emailben kapott linkre kattintva megerősíted. Sikeres aktiválás esetén a kattintás után megjelenő oldalon a következő üzenetet láthatod: A felhasználót aktiváltuk! A jobb felső sarokban tudsz belépni! Az aktiválásra csak egyetlen alkalommal van szükség, ha megtörtént, bármikor beléphetsz az azonosítód és a jelszavad megadásával.

 

3. BELÉPÉS

Add meg az azonosítód (felhasználóneved) és a jelszavad, majd kattints a `Belépés` gombra. Belépés után a fejléc alatt megjelenik az azonosítód (felhasználóneved), innen láthatod, hogy a belépés sikeres volt.

 

4. MEGADOTT ADATAID MÓDOSÍTÁSA

Belépés után a felhasználónév alatt, a jobb felső sarokban megjelenő `Adatok` menüpont alatt teheted meg. A jelszavad is itt változtatható.

 

5. A WEBSHOP HASZNÁLATA

Ha csak böngészni szeretnél, azt bármikor megteheted, a vásárláshoz azonban be kell jelentkezned.

BÖNGÉSZÉS

Valószínű, ez menni fog. :)

Csak néhány plusz információ:

Ha egy kategóriára kattintva üres oldal jelenik meg, az azt jelenti, hogy az adott kategóriában épp nincs rendelhető termék. A főkategóriákra kattintva azonban csak akkor jelennek meg termékek, ha azok nincsenek alsóbb kategóriákba sorolva.

A magyar nyelvű termékek leírása magyar nyelven, az angol nyelvűeké angol nyelven olvasható.

A termékekhez tartozó képek csak illusztrációk, a valós képpel esetenként némi eltérés lehetséges.

KERESÉS

A kereső a címekben és a leírásokban egyaránt keres, de csak 4 vagy annál több betűt tartalmazó szavakra. Túl sok találat esetén érdemes több szót megadni, ezzel szűkíteni a keresési feltételeket.

VÁSÁRLÁS

A termék leírása mellett vagy alatt található kosár ikon melletti kis mezőben megadhatod a megrendelni kívánt darabszámot, majd a kosár ikonra kattintva elhelyezheted virtuális kosaradban. A rendelés véglegesítése előtt a kosarad tartalmát bármikor módosíthatod.

A kosár tartalmának ellenőrzése és módosítása:

Ha a kosárban már vannak termékek, ezt a böngészőoldal jobb felső sarokban láthatod a rendelésed aktuális értékével együtt. A [Kosár tartalma] linkre kattintva ellenőrizheted és módosíthatod is a kosarad tartalmát.

A [kivesz] linkre kattintva az adott sor törlődik a rendelésedből.

Átvételi módok:

Fizetési módnál választható az utánvételes vásárlás, akkor a termékek (postaköltség felszámításával) postázásra kerülnek, vagy személyes bolti átvétel (kérjük, ebben az esetben se töröld ki a szállítási adatok közül a nevedet, mert akkor nem tudjuk, ki rendelte az árut), akkor a kért termékeket (terméktől függően 1-2 hétig) a megrendelő nevére félretesszük. Amikor félretettük a termékeket, minden esetben külön értesítést küldünk, amelyben azt is megírjuk, hogy a rendelés milyen dátumig vehető át személyesen az üzletben (Lajos u. 40.). Felhívjuk a figyelmedet, hogy az automatikus értesítés a rendelés fogadásáról csak azt igazolja, hogy vettük a kérést, ez még nem jelenti azt, hogy a termék azonnal át is vehető.

A rendelés véglegesítése:

Ha befejezted a válogatást, és véglegesíteni szeretnéd a rendelésedet, a kosár tartalmának ellenőrzése után kattints a [Véglegesítem a vásárlást] linkre. Ekkor a rendelésed véglegessé válik, azt visszavonni már nem lehet.

Felhívjuk a figyelmedet arra, hogy a megrendelés hivatalos, a törvény értelmében a megrendelő az általa leadott és a cég által kipostázott megrendelést köteles átvenni, és annak ellenértékét kifizetni.

Visszaigazolás és a rendelés elfogadása:

Az elküldött rendelésedről automatikus visszaigazolást kapsz a megadott emailcímedre. Ez azt igazolja, hogy a megrendelés eljutott hozzánk, de nem minősül automatikusan a rendelés elfogadásának.

Ha személyes átvételt választottál, várd meg az arról szóló levelet, hogy a termékek megvannak, és félre is tettük őket.

Postai küldés esetén normál esetben egyéb teendő nincs, a rendelés érvényes, a postacsomag néhány napon belül megérkezik.

Ha valamilyen oknál fogva a rendelés nem, nem olyan feltételekkel vagy nem azonnal teljesíthető (pl. egy bizonyos termék kifogyott a raktárból és csak később lesz, hibás adatok kerültek rögzítésre, stb.), akkor emailen vagy telefonon felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel. (Az internetes oldalon elhelyezett információk jogilag ajánlattevésre szóló felhívásnak számítanak, ami köznapi nyelven megfogalmazva azt jelenti, hogy a vételi ajánlatot a vevő adja, a megrendelés a megrendelőre nézve kötelező érvényű, az eladóra onnantól, hogy a vevőtől érkező ajánlatot (azaz a megrendelést) elfogadja. Ha az eladó valamilyen okból nem a megrendelésben szereplő feltételekkel tud teljesíteni, akkor erről a vevőt a megrendelés átvételétől számított két munkanapon belül tájékoztatnia kell. A szerződés csak akkor jön létre, ha a vevő a megváltozott feltételeket elfogadja, ellenkező esetben a megrendelés semmis.)

 

6. SZÁLLÍTÁS ÉS GARANCIA:

SZÁLLÍTÁS:

A szállítás utánvéttel történik, a megrendelt áru értékét és a szállítási költséget az áru megérkezésekor a postásnak/futárnak kell kifizetni. A szállítási idő 1-10 munkanap (ebbe a hétvége és az ünnepek nem számítanak bele). A környezet kímélése érdekében az újrahasznosított csomagolóanyagokat részesítjük előnyben.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:

A megrendelt termékek értéke:

A kiszállítás díja:

0 – 12.000 Ft

1750 Ft

12.001 – 20.000 Ft

1500 Ft

20.001 – 30.000 Ft

1000 Ft

30.001 Ft –

Átvállaljuk

 

HIBÁS ÁRUCIKKEK:

Ha a megrendelt árucikk véletlenül hibás, kérjük, értesíts minket, és természetesen díjmentesen kicseréljük, vagy ha ez valamiért nem lehetséges, az árát visszatérítjük. A termékekre a törvényben előírt szavatossági feltételek vonatkoznak.

 

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA:

A megrendelt áruk kézhezvételétől számított tizennégy naptári napon belül a vevőnek indoklás nélkül is joga van elállni vásárlási szándékától, majd újabb 14 nap áll rendelkezésére a termék visszaküldésére. Ebben az esetben a kifizetett vételárat visszatérítjük a használatlan áru visszaszolgáltatását követő 14 naptári napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint ilyenkor az áru visszajuttatásának és a pénz visszatérítésének költségei is a vevőt terhelik. Újságra, szoftverre, valamint egyszer felhasználható dolgokra az elállás joga nem érvényesíthető. Azoknál a termékeknél, amelyek zárt csomagolásban értékesíthetők (pl. gyűjtögetős kártya, figurák, stb.), az elállás jogával a vevő csak akkor élhet, ha az áru saját csomagolása (értelemszerűen nem a postai doboz) bontatlan.

 

7. EGYÉB LEHETŐSÉGEK

A webshopban `raktárról` jelzéssel ellátott árucikkek kaphatóak az üzletünkben is. Ez alól kivételt csak az éppen kifogyó termékek jelenthetnek – azok is csak rövid ideig, hiszen ezeket, ha végleg elfogytak, az első adatbázis-frissítés alkalmával töröljük a terméklistából –, vagy azok, amelyeket éppen elvittek a polcról, és raktárról való beszállításra várnak. Mivel igen sok termék szerepel a kínálatunkban (még annál is több), ez bizony előfordulhat, így, ha konkrétan tudod, mit szeretnél, érdemes vásárlás előtt telefonon vagy emailben egyeztetni.

A `rendelésre` jelzésű termékeket kérésre megpróbáljuk beszerezni, magyar áruk esetén általában néhány napon belül, külföldi termékek esetén általában maximum 4-8 héten belül. (Ezekre – rajtunk kívülálló okok miatt – kötelezettséget sajnos nem tudunk vállalni, ezért ebben az esetben a konkrét lehetőségekről egyeztetni szükséges.) Kérjük, csak olyasmit rendelj meg, ami, ha ez időn belül megérkezik, biztosan kell is (a direkt neked hozott árut, ha mégsem veszed át, az nekünk kidobott pénz).

Ha olyasmit szeretnél, amit nem látsz a kínálatban, akkor emailben vagy telefonon lehet egyeztetni.

Amennyiben nem a webshopon keresztül szeretnél vásárolni, több utat választhatsz. Egyrészt ellátogathatsz a boltunkba (1036. Bp. Lajos u. 40.) - ha egészen biztosra akarsz menni, hogy van a polcon a termékből, és nem viszik el előled, akkor telefonálhatsz (250-41-57) vagy emailt is írhatsz előtte és szívesen félretesszük neked. A másik megoldás, hogy a kiválasztott árukról küldesz egy levelet az order@silverland.hu emailcímre, azzal, hogy a felsorolt termékeket az üzletben személyesen szeretnéd átvenni, és megjelölöd azt, hogy észszerű határidőn belül mikor. Ha a csomagot összekészítettük, (a webshopon keresztül történő vásárláshoz hasonlóan) értesítünk.

 

8. ESETLEGES PROBLÉMÁK, ÉSZREVÉTELEK, JAVASLATOK

Ha a webshop használata során bármilyen probléma vagy kérdés merülne fel, szívesen segítünk akár telefonon, akár emailben. Természetesen javaslatokat is szívesen fogadunk.

 

9. FOGYASZTÓVÉDELEM:

Fogyasztóvédelmi panasszal a vásárlók elsősorban a területileg illetékes járási hivatalokhoz fordulhatnak. Elérhetőségeket itt találhatnak: http://jarasinfo.gov.hu/, http://www.kormanyhivatal.hu/hu/rolunk-about-us.

Jogvita esetén a fogyasztók békéltető testülethez is fordulhatnak. A békéltető testület hatáskörébe tartozik a fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezése. A békéltetési eljárásról bővebben a www.bekeltetes.hu oldalon olvashatnak.

 

 

10. VONATKOZÓ JOGSZABÁLYOK

különösen:

1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről

2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről

151/2003. (IX. 22.) kormányrendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról

2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről (PTK)

45/2014 (II.26) kormányrendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól

19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól

 

11. ELÉRHETŐSÉGEINK:

ÜZLET:

SILVERLAND

1036. Budapest, Lajos utca 40.

Tel: (1) 250-41-57

Nyitvatartás: H-P: 10:30-18h Sz: 10:30-13h

 

Megközelíthető:

A Nyugati pályaudvartól (kék metró állomása) 9-es autóbusszal.

A Batthyány tértől (piros metró állomása) H5 hévvel.

Az Árpád-hídtól (kék metró állomása) 1-es villamossal a Flórián térig, onnan 9-es autóbusszal.

Leszállás: Kolosy tér/Szépvölgyi út megállónál.

 

Térkép

 

Ha írni szeretnél bármiről, e-mail címünk: silverland@silverland.hu

 

Céginformáció:

Fenris Bt.

Telephely/ügyintézés: 1036. Bp. Lajos u. 40.

Tel.: (1) 250-41-57

Adószám: 20387356-2-42

 

Kellemes böngészést és sikeres vásárlást kívánunk!

 

 

 

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - CANDLEKEEP MYSTERIES

D&D 5th Ed. - CANDLEKEEP MYSTERIES

» Tovább

D&D Miniatures - Icons of the Realms - GARGANTUAN WHITE DRAGON: ARVEIATURACE Premium Figure

D&D Miniatures - Icons of the Realms - GARGANTUAN WHITE DRAGON: ARVEIATURACE Premium Figure

» Tovább