IMPRESSZUM


D&D Miniatures - Icons of the Realms - ORCUS, DEMON LORD OF UNDEATH Premium Figure

D&D Miniatures - Icons of the Realms - ORCUS, DEMON LORD OF UNDEATH Premium Figure

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

Galaxis sorozat utolsó utazás - A KÉTSÉG LAZACA (Douglas Adams)

Kattints ide a nagyításért! Galaxis sorozat utolsó utazás - A KÉTSÉG LAZACA

Kategória: Douglas Adams

Ár: 3990 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 1229

Douglas Adams

`Önök egy lépésre vannak attól, hogy belépjenek Douglas Adams bölcs, provokatív, jóindulatú, elképesztően humoros és függőséget okozó világába. Az elhunyt írók alsó fiókját röviddel haláluk után általában a legjobb szorosan bezárva és lelakatolva tartani. Douglas esetében merevlemezének eldugott mappáit mindenestül megérte kinyitni. Douglasnek az a természetes képessége, hogy úgy írja az egyik szót a másik után, hogy közben ráébressze, felvidítsa, lóvá tegye, informálja vagy szórakoztassa az olvasót, sosem hagyta cserben.`
~ Stephen Fry

A kétség lazaca annak a regénynek tíz fejetét tartalmazza, amelyen Douglas Adams 2001. májusi halála előtt dolgozott, emellett pedig egy lenyűgöző gyűjtemény, mely az imádott Mackintosh számítógépéről lementett anyagokból áll.

A kétség lazaca cselekménye ugyanolyan talányos, mint a címe, és Dirk Gently egyszerre követi benne egy fél macska és egy színész nyomait, akinek hirtelen felbukkanása talán nem is olyan véletlen, mint ahogy tűnik. A pizzafüggő nyomozó mellett szerepel még Thor, a Vihar ősi északi istene, Dave DaveLandből s egy szerfölött bizonytalan orrszarvú. A további kitalált történetek közt találjuk még az 'Ifjú Zaphod biztosra megy' c. darabot, amelyben feltűnik a Galaxis-könyvek csillagközi sztárja, valamint a 'Dzsingisz kán magánélete' c. opust, amelyet Graham Chapmannel közösen írt, s amelyben egy portyázó, barbár gyilkos érzelmi szükségleteit ismerhetjük meg.

Az egyéb dokumentumok közt különféle Douglas Adams-írásokat találhatunk, kezdve egy tizenkétéves korában az Eagle magazinnak írt őszinte hangvételű levéllel, a Beatles-imádattal és rövidnadrág iránti gyűlölettel teli fiatalkori emlékein át, egészen az előadásokig, melyek híven tükrözik Adams kivételes természettudományos, technológiai és filozófiai ismereteit. Itt is olyan elképezstő témájú írások szerepelnek, mint a vallás, az `elektromos ketyerék`, melyek használhatatlanná teszik a számítógépeket, az Y betű és Douglas szerelmi afférja két kutyával Új-Mexikóban.

A kétség lazaca mind a rajongók, mind az új olvasók számára egyaránt az élet, a világmindenség meg minden őrültség, előzékenység és zsenialitás csodálatos tárháza.

`NYUGI, MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN CSÚSZIK KI A KEZEIM KÖZÜL.`

295 oldal
Keménykötés

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - CANDLEKEEP MYSTERIES

D&D 5th Ed. - CANDLEKEEP MYSTERIES

» Tovább

D&D Miniatures - Icons of the Realms - GARGANTUAN WHITE DRAGON: ARVEIATURACE Premium Figure

D&D Miniatures - Icons of the Realms - GARGANTUAN WHITE DRAGON: ARVEIATURACE Premium Figure

» Tovább