IMPRESSZUM


D&D Miniatures - Icons of the Realms - ORCUS, DEMON LORD OF UNDEATH Premium Figure

D&D Miniatures - Icons of the Realms - ORCUS, DEMON LORD OF UNDEATH Premium Figure

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

Vámpírkrónikák - 02. LESTAT, A VÁMPÍR (Anne Rice)

Kattints ide a nagyításért! Vámpírkrónikák - 02. LESTAT, A VÁMPÍR

Kategória: Anne Rice

Ár: 5990 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 1370

Anne Rice

Lestat érzéketlen, gonosz és méltatlan a vámpírok halhatatlanságára... legalábbis ilyennek mutatja be társa, Louis az Interjú a vámpírral c. regényben. Csakhogy tényleg igaz ez? Nem lehet, hogy a kegyetlenség csak álarc, mely mögött őrizni való titkok rejtőznek? Honnan származnak a vámpírok? Miért isszák a halandók vérét? Ki a legöregebb vámpír a világon?

Az Interjú a vámpírral folytatása fellebbenti a fátylat a vámpírok őstörténetéről, miközben belemerülhetünk az ősi egyiptomi és kelta misztériumokba, és pillantást vethetünk a nagy francia forradalom világára - egy vámpír szemével.

***

Louis, Claudia, Lestat, Armand - ismerőseink az Interjú a vámpírral furcsa, misztikus világából. A Vámpírkrónikák második kötetében ismét találkozunk velük, ám a történet központi alakja ezúttal Lestat, a forradalom küszöbén álló Franciaország egyik elszegényedett arisztokrata családjának sarja.

Farkasokkal vív élethalálharcot, zsarnok apjával és gyűlölködő fivéreivel hadakozik, mígnem a titokzatos Magnustól hajmeresztő körülmények között megkapja a `Sötét Ajándokot`, s egyszerű halandóból a Földön valaha is élt legerősebb, a vámpírlét szabályainak fittyet hányó halhatatlanná válik. Nyughatatlan természetéből hajtva keresi a választ a fajtáját fenyegető tragédia okaira, kutatja Azokat, Akiket Őrizni Kell, s közben megismeri a vámpírok keletkezésének és elterjedésének történetét, sajátos vallásuk és rítusaik több ezer évre visszanyúló elemeit.

Lestat napjainkban egy befutott rockzenekar rajongva tisztelt énekese és menedzsere - emiatt kerül aztán halálos veszedelembe... A végkifejlet megdöbbentő, az előzmények ismeretében azonban egy cseppet sem váratlan. E horrorjelenetekben bővelkedő regény egyben a különféle természetfölötti lények és a vámpírok egyes kasztjainak történelme is. Az Interjú a vámpírral közvetlen folytatása, ám annak ismerete nélkül is érthető, lebilincselően izgalmas és borzongató olvasmány.

Eredeti cím: The Vampire Lestat

532 oldal
Keménykötés

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - CANDLEKEEP MYSTERIES

D&D 5th Ed. - CANDLEKEEP MYSTERIES

» Tovább

D&D Miniatures - Icons of the Realms - GARGANTUAN WHITE DRAGON: ARVEIATURACE Premium Figure

D&D Miniatures - Icons of the Realms - GARGANTUAN WHITE DRAGON: ARVEIATURACE Premium Figure

» Tovább