IMPRESSZUM


D&D Miniatures - Icons of the Realms - ORCUS, DEMON LORD OF UNDEATH Premium Figure

D&D Miniatures - Icons of the Realms - ORCUS, DEMON LORD OF UNDEATH Premium Figure

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

Dirk Gently - 2. A LÉLEK HOSSZÚ SÖTÉT TEADÉLUTÁNJA (2. kiadás) (Douglas Adams)

Kattints ide a nagyításért! Dirk Gently - 2. A LÉLEK HOSSZÚ SÖTÉT TEADÉLUTÁNJA (2. kiadás)

Kategória: Douglas Adams

Ár: 2990 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 16544

Douglas Adams

Ő a világ első és egyben egyetlen holisztikus magánnyomozója, aki a maga érthetetlen módján fényt derít minden rejtélyre. Sőt, ha kell, napjában többször is megmenti a világot.

Amikor a Heathrow repülőtér kettes terminálján az egyik utasfelvételi pult a tetőn át kilőtt a magasba, narancsszínű lángtengert hagyva maga mögött, a szokásos csoportok igyekeztek magukra vállalni a felelősséget. Először az IRA, aztán a PFSZ, majd a Gázművek. Még a Brit Nukleáris Üzemanyagok Gyára is gyorsan kiadott egy nyilatkozatot, miszerint tökéletesen urai a helyzetnek, hogy az ilyesminek egy a millióhoz az esélye, hogy szinte egyáltalán nem tapasztalható radioaktív szivárgás, és hogy a robbanás helyszínén remek kis pikniket lehet csapni a gyerekekkel, végül azonban beismerték, hogy abszolút semmi közük a történtekhez. Semmiféle racionális magyarázatot nem találtak a robbanásra - egyszerűen ráfogták, hogy Isten műve volt. Igen ám, gondolta Dirk Gently, de melyiké? És mi volt vele a célja? Miféle Isten téblábolna a Heathrow repülőtér kettes terminálján, hogy megpróbálja elérni a 15:37-es oslói járatot?

A szerzőről:
Douglas Adams hozta létre a Galaxis útikalauz stopposoknak valamennyi ellentmondásos megjelenési formáját: rádió-, regény-, tévé-, számítógépes játék, színpadi, képregény- és törülközős változatát. Irgalmatlanul készül az egészestés filmváltozat is, most már bármelyik évtizedben bemutathatják.
Douglas Adams világszerte tartott előadásokat élőben és az elektromos médiában, és a Dian Fossey Gorilla Alap és az Orrszarvúk Nemzetközi Megmentéséért Alapítvány támogatója volt. Az angliai Cambridge-ben született és a kaliforniai Santa Barbarában élt feleségével és kislányával 2001. május 11-i váratlan haláláig.

Eredeti cím: The Long Dark Tea-time of the Soul

344 oldal

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - CANDLEKEEP MYSTERIES

D&D 5th Ed. - CANDLEKEEP MYSTERIES

» Tovább

D&D Miniatures - Icons of the Realms - GARGANTUAN WHITE DRAGON: ARVEIATURACE Premium Figure

D&D Miniatures - Icons of the Realms - GARGANTUAN WHITE DRAGON: ARVEIATURACE Premium Figure

» Tovább