IMPRESSZUM


D&D Miniatures - Icons of the Realms - ORCUS, DEMON LORD OF UNDEATH Premium Figure

D&D Miniatures - Icons of the Realms - ORCUS, DEMON LORD OF UNDEATH Premium Figure

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

Dirk Gently - 1. DIRK GENTLY HOLISZTIKUS NYOMOZÓIRODÁJA (Douglas Adams)

Kattints ide a nagyításért! Dirk Gently - 1. DIRK GENTLY HOLISZTIKUS NYOMOZÓIRODÁJA

Kategória: Douglas Adams

Ár: 2990 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 443

Douglas Adams

Mi lehet a közös egy döglött macskában, egy számítógépzseni kölyökben, egy Elektromos Szerzetesben, aki rózsaszínben látja a világot, a kvantummechanikában, egy több mint 200 éves időutazóban, Samuel Taylor Coleridge-ben, a híres költőben és a pizzában?

Tulajdonképpen nem sok, gondolhatjuk egészen addig, amíg Dirk Gently, az állítólagos magánnyomozó be nem bizonyítja, hogy a fenti dolgok és személyek között bizony alapvető összefüggések vannak. Közben sikerül megoldania egy rejtélyes gyilkossági ügyet, segítségére siet egy különös professzornak, rájön egy misztikus titok megfejtésére és közben tekintélyes mennyiségű pizzát elfogyaszt - még nem is említve, hogy közben megmenti az emberi fajt a kipusztulástól (és ezért nem is számít fel külön díjazást).

Aki többet akar megtudni, olvassa el ezt a könyvet (illetve először vegye meg és csak azután olvassa el) - vagy vegye fel a kapcsolatot Dirk Gently holisztikus nyomozóirodájával.

A szerzőről:
Douglas Adams hozta létre a Galaxis útikalauz stopposoknak valamennyi ellentmondásos megjelenési formáját: rádió-, regény-, tévé-, számítógépes játék, színpadi, képregény- és törülközős változatát. Irgalmatlanul készül az egészestés filmváltozat is, most már bármelyik évtizedben bemutathatják.
Douglas Adams világszerte tartott előadásokat élőben és az elektromos médiában, és a Dian Fossey Gorilla Alap és az Orrszarvúk Nemzetközi Megmentéséért Alapítvány támogatója volt. Az angliai Cambridge-ben született és a kaliforniai Santa Barbarában élt feleségével és kislányával 2001. május 11-i váratlan haláláig.

Eredeti cím: Dirk Genty's Holistic Detective Agency

280 oldal

Kosárba tesz


Értékelés: 5

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - CANDLEKEEP MYSTERIES

D&D 5th Ed. - CANDLEKEEP MYSTERIES

» Tovább

D&D Miniatures - Icons of the Realms - GARGANTUAN WHITE DRAGON: ARVEIATURACE Premium Figure

D&D Miniatures - Icons of the Realms - GARGANTUAN WHITE DRAGON: ARVEIATURACE Premium Figure

» Tovább