IMPRESSZUM


D&D Miniatures - Icons of the Realms - ORCUS, DEMON LORD OF UNDEATH Premium Figure

D&D Miniatures - Icons of the Realms - ORCUS, DEMON LORD OF UNDEATH Premium Figure

» Tovább

Silverland - 1036 Budapest, Lajos u. 40. - Telefon: (06-1) 250-41-57 - Nyitva: H-P: 10:30-18:00 Sz: 10:30-13:00

logo

Trónok Harca alappakli: A TÉL KORSZAKA (Trónok harca kártyajáték)

Kattints ide a nagyításért! Trónok Harca alappakli: A TÉL KORSZAKA

Kategória: Trónok harca kártyajáték

Ár: 3000 Ft

Szállítás: Raktárról

Termékszám: 9886

George R. R. Martin világhírű regényciklusa, A Jég és Tűz dala a körmönfont intrikák, könyörtelen árulások és gigászi csaták krónikája. Westeros nagy nemesi házai a Hét Királyság térségein küzdenek egymással az ország fölötti uralomért és a Vastrónért.

A Trónok harca gyűjthető kártyajátékban a játékosok a hat nagy nemesi ház egyikét személyesítik meg a kirélyságért folyó küzdelemben. A játék számos összetett stratégia kipróbálására lehetőséget kínáló kiadása, A Tél korszaka több mint 200 kártyán jeleníti meg kedvenc hőseidet, a hat nagy nemesi ház vezetőit, csatlósait, várait, seregeit és szövetségeseit.

A Tél korszaka kiadással induló Trónok harca gyűjthető kártyajáték friss játékélményt biztosít a műfaj régi szerelemeseinek és az új érdeklődőknek egyaránt.

A pazar illusztrációkkal díszített lapok George R. R. Martin A Jég és Tűz dala című világhírű regényciklusának szereplőit, helyszíneit és eseményeit ábrázolják. Az alappakli 60 kártyát és egy szabályfüzetet tartalmaz.

Tippek:
A Trónok harca kártyajáték kitűnően alkalmas kétszemélyes és többszemélyes játékra is, ugyanazokkal a szabályokkal.
A tél korszaka kiadás lapkészlete 249 lapot tartalmaz, amelyekből 80 ritka, 80 nem gyakori, 80 gyakori valamint 6 ház, 3 háttér kártya. A Lannister, Baratheon, Stark és Targaryen ház fontosabb személyiségei sorakoznak fel a pakliban, emellett egy cselekménypakli, különböző birtokok, helyszínek és fegyverek találhatóak benne. A Trónok harca kártyajáték ezen paklija tartalmazza továbbá a játék magyar nyelvű szabálykönyvét.

A Trónok harca 2003-ban elnyerte a legjobb gyűjthető kártyajátéknak járó 2003-as Origins Awardot, egy évvel később pedig az Ice & Fire alappakli ugyanitt a gyűjthető kártyajátékhoz megjelent legjobb kiegészítőnek járó díjat.

Tartalom:
* 60 kártyalap
* szabálykönyv

Kosárba tesz


Értékelés: -

Azonosító:    
Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
D&D 5th Ed. - CANDLEKEEP MYSTERIES

D&D 5th Ed. - CANDLEKEEP MYSTERIES

» Tovább

D&D Miniatures - Icons of the Realms - GARGANTUAN WHITE DRAGON: ARVEIATURACE Premium Figure

D&D Miniatures - Icons of the Realms - GARGANTUAN WHITE DRAGON: ARVEIATURACE Premium Figure

» Tovább